En sierska som pratar med ett skåp!

Jag brukar gå och träna på gym två gånger i veckan. Det behöver jag göra för det är ett så krävande jobb där man sitter hela tiden och bara tänker och pratar så för att få lite mer energi och bli lite starkare började jag på gym.

Men jag undrade vad alla tänkte igår när jag var på omklädningsrummet på gymmet. (Nu i januari är det verkligen fullt av människor på gymmet och jag är ju ganska välkänd i stan som medium)

Jag stod framför skåpet och sa högt ”Nu tänker jag ta på mig jackan!” Nu är jag klar! Nu ska jag ta på mig skorna och sedan är det dag att gå hem! ”NU SKA VI GÅ HEM!”

Vad inte de som stod om kring visste var att min treåring hade gömt sig i skåpet och stängt dörren. Det måste ha varit en rolig syn, att se mig stå och prata till ett skåp!

7 kommentarer

  1. ”Kom skorna, så går vi”.Det spelar väl ingen roll vad andra tycker – inte för mej i.a.f. Hoppas det inte gör det för dej heller.Svensken i gemen är så rädd för vad andra ska tycka och tänka. Vi borde prata lite mer med skåp och blommor och vad som helst :-)Kao

    Gilla

Lämna en kommentar