Direkthjälp från andevärlden…

Det är inte alltid så lätt att få det att gå ihop om man är ensamstående. Förra veckan hade min treåring magsjuka och var hemma och jag fick boka om mina klienter till andra tider på min lediga tid på måndag istället. Men på tisdag fick jag magsjuka själv! Då fick Zakarias farmor hämta honom, för jag skulle till Mariestad och haföreläsning om intuition och tankens kraft.

Det är inte lätt i dessa tider att ha en föreläsning om tankens kraft med tanke på alla händelser i världen så jag undrade hur jag skulle göra: Händelserna i Japan har berört mig mycket eftersom jag har varit där och hållit reikikurser och föreläsningar och har vänner där. När jag gav vägledning i Japan träffade jag dessutom människor som överlevt en annan stor jordbävning och vet hur det berörde dem många år senare. Då är det inte lätt att föreläsa om tankens kraft och jag önskade att jag kunde ge dem något extra ifall jag skulle råka ha en dålig föreläsning med tanke på hur matt i kroppen jag var.

Då var det som att jag fick direkthjälp från andevärlden! Då ringde ett medium!

Benny Rosenkvist från Malmö ringde och bjöd på fika precis innan jag klev på bussen till Mariestad för han skulle ha en seans här. Då kom jag på att det var nog det som behövdes i min föreläsning också.

Så lite matt i kroppen hade jag både föreläsning och efter pausen hade jag storseans istället för frågestund och jag tror det var bra för alla kom och berättade sedan att de känt igen de anhöriga jag fått kontakt med.

Dagen efter seansen hade jag vägledningssamtal i Mariestad och när jag kom hem hade jag ombokade klienter sedan förra veckan och dessutom två veckors mail att svara på. Jag försöker att jobba på med det hela dagen, för imorgon ska jag hålla en reikikurs, så det är inte lätt att vara ensamstående småbarnsmamma och egen företagare, men tur att man får extra inspiration från oväntat håll när man behöver i alla fall.

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Berättelser. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Direkthjälp från andevärlden…

  1. Elin skriver:

    Kämpa på!

    Gilla

  2. kristina skriver:

    Det var en mycket trevlig och givande kväll i Mariestad det blev så bra. Du fick kontakt med min bror och det gläder mig så mycket.Jag hoppas att du kommer tillbaka hit snart igen, du har så mycket kunskap som jag gärna tar del av!!!Kramar från mig och var rädd om dig!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s