Distanskurser är så roligt och ett tips för arbetslösa att sätta igång med

Idag sitter jag hemma framför datorn och jobbar med mina distanskurser. Jag har elever som bara går kurser på distans för att de inte har råd eller tid att gå en kurs personligen, och har man småbarn är det ett jättebra sätt att lära sig nya saker utan att behöva resa iväg och vara borta. Då får man handledning av en lärare i telefon och så skickar man in kursbrev man får svar på.

Jag kommer att utveckla distanskurssidorna mycket mer nu i vår så att jag har många fler kurser på distans och har mer tid att jobba hemifrån till våren. Det kommer att bli en helt ny sida med bara distanskurser med allt man kan tänka sig inom alternativterapi och det mediala området, allt från djurkommunikation och olika sortes healing till medialitet och meditation, men sidan tar lite tid att bygga upp så den är inte helt färdig än.

Berätta gärna om det är någon distanskurs du skulle vilja gå.

Jag engagerar mig mycket i socialt entreprenörskap och försöker att hålla just distanskurserna till så låga priser som möjligt för jag tycker att kunskap ska man inte tjäna pengar på, utan alla mår bra av att lära sig nyasaker och få nya upplevelser av vad som är möjligt.

Att hålla distanskurser är mitt sätt att visa för andra inom detta område att man inte behöver hålla höga priser, utan att tycker man något är roligt att lära sig så har man möjlighet till det även om man inte kan åka iväg eller har mycket så pengar som en kurs personligen kostar.

Det här med att hålla distanskurser är ju en bra ide till alla som är arbetslösa, en chans att fördjupa sig i ett område och sedan lära ut det och med tanke på hur stor efterfrågan det finns på kurser hela tiden så finns det jobb för många som vill hålla distanskurser äver nätet!

Här hittar du min sida med distanskurser som jag ska förändra helt till våren: http://www.anna-lena.se/distanskursinfo.html

och här är min hemsida annars http://www.anna-lena.se

3 kommentarer

  1. Det är verkligen en bra idé att ha olika andliga kurser på distans. Jag har själv gått flera under flera år. Nu söker jag nån där jag kan bli klar och få mitt diplom som medium, för att börja jobba med det sen. Kan jag hoppa in på nån mellannivå i en medialkurs på distans det vore perfekt lösning för mig, med små barn..Mvh Gunilla

    Gilla

  2. jag har blivit väldigt intresserad av kristaller. Dom har många helande egenskaper så jag skulle tycka att det var roligt med en distanskurs om kristallhealing.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s