En dag med konstiga erbjudanden…

Igår fick jag verkligen förslag jag inte brukar få i vanliga fall. Det kom en journalist hem till mig och pratade om att hon ville skriva en bok om mitt liv, för hon sa att det är nog många som skulle vilja sitta som en fluga på min axel och höra hur det är att leva som sierska. Hon har frågat mig i flera år om hon får skriva en bok om mig och det har inte varit dags förrän nu. Jag har inte riktigt vågat heller för det är pirrigt att berätta om sitt liv för någon annan, har man något att berätta, och är det i så fall så intressant så att det kan bli en bok??

Vi pratade om att det ska bli en bok med olika episoder ur mitt liv, och hon ska börja redan nästa vecka att intervjua mig och börja skriva boken.

Senare på kvällen kom en kvinna och frågade om jag ville ta emot en praktikant som marknadsförare. Hon skulle i så fall marknadsföra olika event och seanser och sådant som jag ska ha. Det är jag lite mer tveksam till för jag vet inte om jag har energi att jobba så mycket mer och det är svårt att låta någon annan sköta mitt jobb, även det administrativa. Jag tänker mig att det tar lika mycket energi att försöka instruera någon i hur jag vill ha det som att göra jobbet själv. 

I alla fall var det två ovanliga erbjudanden på samma kväll. Kanske något tecken?

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s