Tarotkort med peppar på

I helgen var jag hemma med Zakarias, min treåring. Han har vant sig vid att ha ett medium till mamma och brukar säga sådant som ”Jag är också bra på att hitta saker!”

För er som inte har treåringar ska jag nu påminna er:

Igår när jag kom in i vardagsrummet hade Zakarias tagit alla mina tarotkort och slängt på golvet i en enda röra. Över alltihop hade han hällt en hel burk med peppar. 

– Men jag ville ju bara plantera mina morötter! Han lekte att pepparen var frön och att tarotkorten var blommor i hans trädgård, och så kommer jag och säger att han inte får ha peppar på golvet…

Sedan hittade han på att han skulle tanka sina leksaksbilar! Han gick och hämtade en vattenkanna och märkte inte att vattnet rann ut under bilen så hela golvet blev blött.

När jag hade torkat upp golvet för andra gången samma kväll hittade han på att han skulle laga mat till sin bebis så han tog en mandelkubb och delade i smulor så det var bara att städa golvet för tredje gångensamma kväll. Fast ändå tycker jag att treåringar har en kreativitet som vi vuxna skulle behöva mer av.

www.anna-lena.se 

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Tarot och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tarotkort med peppar på

 1. Marianne skriver:

  Visst är dom för härlig de små liven. Minnen dyker upp om min ena son när han var liten. Han hade så enkla förklaringar på allt. Han trodde bla att, om man bröt en arm eller ett ben så såg det ut som ett avsågat träd. Han trodde även att världen var svartvit när jag var liten, eftersom dom flesta fotografier var svartvita från den tiden, hur enkelt som helst. Han trodde att en mask hade bitit honom när han hade självsprickor på ett finger som han stoppade ner i ett hål i marken och det började blöda. Han bar omkring på humlor så försiktigt så att dom inte kom till skada och släppte dom så fint och dom flög iväg.Han stoppade en leksaksbil full med fjärilslarver som han lämnade kvar i torpet, nästa gång vi kom dit så flög det fjärilar i hela huset. Du kan tro att han var euforisk. Men vad tiden går fort och dom växer upp. Nu är han konstnär och fortsätter att upptäcka världen på ett vuxet sätt. Kram Marianne

  Gilla

 2. - Winch - skriver:

  Sierska? Kul ;)Hur mycket tar du för att se mig? Skämtar naturligtvis. Peppar peppar 😉 ha en bra dag / w

  Gilla

 3. annalenav skriver:

  Marianne! Man kan nästan förstå att din som blev konstnär, för han verkade så kreativ, speciellt att samla fjärilslarver!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s