Avancerad healing Distanskurs

istanskurs i Avancerad healing

Förkunskaper: Inga, men det är en bra fördjupningskurs för dig som redan kan lite om healing. Metoderna i avancerad healing kan du kombinera tillsammans med andra healingformer i en behandling.

Kurstid: Övningar för fyra veckor du får göra dem i din egen takt, snabbare eller långsammare om du vill, extraövningar och material på kurssidorna. Du skickar in 4 kursbrev och får kommentarer av mig.

Kostnad: Nytt sänkt pris till 600 kr. (Om du sedan väljer att gå kurs i avancerad healing personligen får du 600 kr rabatt på kursen.)

Personlig handledning i telefon på måndagar och mail så ofta du behöver under kursen

Diplomutbildning En kursbok på 30 sidor som jag skrivit ingår och den skickar jag i mail tillsammans med ditt lösenord till kurssidorna så fort jag fått din inbetalning. När du har gjort kursen färdigt skickar jag diplom med posten.

Efter kursen får du ett lösenord för att logga in på mina påbyggnadskurser och få gratis uppdateringar och extramaterial till kursen och kan behålla det hur länge som helst.

Kursstart: Du börjar när du betalat in kursavgiften. För att börja sätter du in 600 kr på mitt pg. 26 39 63 – 1 och skriver ”själskraft, Anna-Lena Vikström på mottagarrutan.
I meddelanderutan skriver du vilken kurs det gäller, ditt namn, adress, email och telefonnummer och så fort jag fått din inbetalning skickar jag dig kursboken.

Kursinnehåll – Avancerad healing Distanskurs

Avancerad healingkurs finns både som onlineutbildning och i reikimasterkursen

– Kursboken i avancerad healing 30 sid, inbunden med färgbilder

Detta är en kurs som kan förändra och ge ny energi i ditt liv! Efter distanskursen kan du logga in på kurssidan och läsa andra elevers erfarenheter och extramaterial.

Under fyra veckor lär du dig fördjupade healingmetoder i din egen takt där du lär dig känna energikroppen, auran och energiflöden i kroppen. Övningarna har enkla instruktioner punktvis och är lätta att lära sig.

 • Du lär dig att ge auramassage. Du lär dig att känna var låsningar sitter. Du lär dig att hitta och förändra energiblockeringarna både fysiskt och på distans.
 • Du lär dig att massera med dina energifingrar på den fysiska kroppen och känna olika organ med energifingrarna.
 • Att aktivera energifingrarna och använda ögonen för att medialt avläsa var blockeringar sitter.
 • Du lär dig att skingra tankestrukturer, oro, smärtområden och situationer som stressar dig med auramassagen.
 • Mer utförligt hur du arbetar med önskningar för att lösa hinder för att uppnå det du vill med olika metoder.
 • Kroppsavläsning, du lär dig att lägga märke till blockerad energi genom att registrera kroppshållning och andning och intuitivt känna vad problemet bottnar i.
 • Hur du visuellt kan öppna låsta energiflöden hos den du behandlar
 • Du lär dig att lyssna till kroppens rörelse och energirytm när du behandlar och kan genom andningen frigöra låsningar i cellminnen. En lyssnande intuitiv metod där man använder ögon och händer. Du lär dig att se var kroppen energiblockeringarna sitter, eller hinder för målen som den du behandlar har, och du kan frigöra dem.
 • Du får lära dig hur du läser av den fysiska, emotionella, mentala och andliga auran för att konkret se vilken nivå hindret eller låsningen sitter.
 • Kursen lär dig att sätta egna energigivande målsättningar i livet.
 • Den avancerade kirurgin hjälper dig att arbeta med blockeringar på konkreta mål du har och kommunicera med kroppen, för att med hjälp av healingkirurgin ta bort dem.
 • Du lär dig metoder där du arbetar med att tolka inre färger, symboler, du tränar dig att använda energifingrar och visualiseringstekniker.
 • Du kan fokuserat arbeta med olika delar av din personlighet. Det kan vara: yrkesrollen, relationer, föräldrarollen, singelrollen kompisrollen, arbetssrollen, ledarrollen mm.
  Du kommer också att arbeta med olika delar av auran som jag utformat i min metod: Själskroppen – Känslokroppen – Änglakroppen – Mentala kroppen – Avsiktsauran – Grundpersonlighetsauran – Den fysiska energikroppen mm.

– Efter kursens slut ingår gratis påbyggnadskurser till kursen på elevsidan och du behåller ditt lösenord

Med healingkiurgi kan du fokusera den helande energin direkt på problemet och förändra det.

Välkommen till kursen!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Reiki och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s