Distanskurs Ceremonier och initieringar

Distanskurs i hur man gör initieringar och energiöverföringar

Initieringar och energiförstärkare är en healingmetod där man höjer energifrekvensen både fysiskt, mentalt och andligt inom det område man har valt, en mer fokuserad healing. Detta är en kurs som jag har skapat där du under tre veckor lär dig en healingmetod där man ger personliga energiöverföringar till andra. På gör två av mina reikimaster elever, Ann och Anna, en helande initiering.

Efter varje kursvecka skickar du in ett kursbrev och får feedback av mig.

Förkunskaper Du ska ha gått en healingkurs innan.

Kurspris: 400 kr.

Kurstid: 3 veckor (men du kan göra den i din egen takt.) Du får en kursmanual och ditt lösenord till kurssidorna via mail och diplom som jag skickar med posten efter kursens slut.

Efter kursen får du ett lösenord för att logga in på mina påbyggnadskurser och få gratis uppdateringar och extramaterial till kursen och kan behålla det hur länge som helst.

Kursstart: April 2010 Du börjar när du betalat in kursavgiften. För att börja sätter du in 300 kr på mitt pg. 26 39 63 – 1 och skriver Anna-Lena Vikström och vilken kurs du betalar för.

I meddelanderutan skriver du vilken kurs du vill gå, ditt namn, adress, email och telefonnummer och så fort jag fått din inbetalning skickar jag dig kursboken.

Du lär dig:

 • Att ge energiöverföringar och initieringar är ett sätt att ge healing. En energiöverföring innebär att man förstärker själens egen energi som man redan har inom sig.
 • Initiering av mig innan kursen
 • Kanalisera egna initieringsceremonier för energier du själv väljer från andliga guider och hjälpare i andevärlden
 • En initiering innebär att man aktiverar energin. Man öppnar sig till sin egen högsta potential av initieringar. Du lär dig på kursen en ceremoni för att göra initieringar och energiförstärkare och du kan sedan göra den både personligen och på distans.
 • Ett mantra som hjälper dig att tona in dig på kraften för att göra initieringar
 • Du lär dig en metod att ge distanshealing och en initieringsceremoni där man överför olika typer av energi.
 • Att ge en distanshealing där du aktiverar en viss typ av positiv energi i en framtida situation eller i ett område i livet
 • Att ge energi till din livsuppgift
 • Att ge en initiering för ny energi inom ett område i livet, till exempel kärlekslive
 • Du lär dig att ge olika initieringar, tex DNA – aktivering (från kursen i Kundalini reiki) ljuskroppsaktivering, kristusmedvetande aktivering, shamballa initiering mfl.
 • Du lär dig att ge olika energiförstärkare, till exempel tredje-ögat aktivering, själskraft aktivering, andlig visdomsaktivering, fullmånesaktivering under fullmåne m.fl
Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Distanskurser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s