Distanskurs i Meridianer och Meridian Flush

Meridian Flush Empowerment – med energihöjande övningar 

Diplomutbildning, Inga förkunskaper

Kurstid: 4 veckor (Kursmanual 16 sid, två initieringar, kursbrev, login till kurssidor och diplom) Man får göra kursen i sin egen takt

Kursstart: Jag har inte alla distanskurser igång samtidigt. Du kan läsa när jag startar Änglahealingkursen här: www.anna-lena.se/nytt.html

Förkunskaper healing

Kurspris: 600 kr. För att börja sätter du in 600 kr på mitt pg. 26 39 63 – 1 och skicka sedan ett mail till mig så skickar jag dig kursmanualen och lösenordet till kursuppgifterna.

Kurstid: 4 veckor, men du kan göra den i din egen takt. Du får en manual och ditt lösenord till kurssidorna via mail

Personlig handledningstid: Du kan ha kontakt med mig och ställa frågor personligen på måndagar, via Facebook eller mail.

Utbildningsgrupp: Under kurstiden har jag en utbildningsgrupp på Facebook där du får kontakt med andra under kurstiden.

Efter kursen får du diplom med posten och kan utbilda andra i metoden

Kursinnehåll:

Kursmanual, tre kursbrev med veckans övningar, lösenord till kurssidorna med extramaterial och andra elevers erfarenheter, frågor och svar.

Efter varje uppgift får du feedback av mig via mail eller telefon. När du går kursen kan du vara med i min utbildningsgrupp på facebook (frivilligt) och ha kontakt med andra som också går kursen.

Detta är en kurs där du lär dig mer om energikroppen och hur du ökar flödet i meridianerna, en kraftfull metod där du i tre steg ökar flödet av energin med både fysiska övningar, andningsövningar och en healingmetod. Du kommer att känna en vibrerande känsla av energi i kroppen. Ditt energiflöde blir mycket starkare och du kommer att uppleva mer.

– Du får en utförlig kursmanual där du lär dig om kroppens energiflöden och energianatomi, och en healingmetod hur du kan öka energiflödet på både dig själv och andra både personligen och på distans

– Du får två initieringar i metoden och vi bokar en tid då du tar emot dem.

– Du lär dig att initiera andra i metoden och efter kursen kan du initiera andra. Kursen finns sedan tidigare men utan energihöjande övningar och meridianövningar. Denna kurs har jag utformat och du blir de första att lära metoden vidare i Sverige med dessa arbetsövningar.

– Du lär dig att rensa ut känslomässiga och mentala blockeringar i kroppens subtila energisystem

– Detta är en bra metod för att rena dig själv och öka ditt energiflöde och din helande förmåga. Kursen ingår som en del i reikimasterutbildningen.

– Du lär dig att behandla andra och efter kursens slut kan du initiera andra i metoden.

– Diplom skickas med posten

Anmälan

Du ser under Nyheter när kursen börjar.

Välkommen till kursen!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Distanskurser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s