Reiki Fortsättningskurs Distanskurs

Distanskurs i Reiki Fortsättningskurs

FörkunskaperReiki Grundkurs

KurstidÖvningar för fyra veckor du får göra dem i din egen takt, snabbare eller långsammare om du vill, extraövningar och material på kurssidorna. Du skickar in 4 kursbrev och får kommentarer av mig.

Kostnad800 kr inkl. kursbok. (Om du sedan väljer att gå kurs i reiki personligen får du 800 kr rabatt på kursen.) Du får en inbunden kursbok ”Stora Reiki Fortsättningskurs handboken” med posten. Om du redan har kursboken kostar distanskursen 600 kr

Personlig handledning i telefon på måndagar och mail så ofta du behöver under kursen

UtbildningsgruppPå Facebook har jag en utbildningsgrupp där alla kursdeltagare på distanskursen kan utbyta tankar med varandra och få råd och tips. Det är inget krav att ha facebook för att gå distanskursen.

Diplomutbildning En inbunden kursbok – Stora Reiki Grundkurshandboken som skickas hem till dig med posten tillsammans med lösenordet till utbildningssidorna på internet. En del extra kursmaterial får du om du sedan går kurs hos mig med övningar som måste göras under kursen.

Efter kursen får du ett lösenord för att logga in på mina påbyggnadskurser och få gratis uppdateringar och extramaterial till kursen och kan behålla det hur länge som helst.

Kursstart: Jag har inte alla distanskurser igång samtidigt. Du kan läsa när jag startar Änglahealingkursen här:www.anna-lena.se/nytt.html

Du kan börja kursen och få kursmaterialet även innan jag sätter igång kursen, maila mig när du har betalat in. För att börja sätter du in 800 kr på mitt pg. 26 39 63 – 1 och skriver ”själskraft, Anna-Lena Vikström på mottagarrutan.
I meddelanderutan skriver du vilken kurs du vill gå, ditt namn, adress, email och telefonnummer och så fort jag fått din inbetalning skickar jag dig kursboken.

Reikihealing på distans

Du väcker en gammal kunskap inom dig och det kan kännas som att du förstått djupt inom dig hur det fungerar och att du här får redskap som hjälper dig vidare i ditt liv.

Jag vill förmedla att vi alla är ett och att helandet finns här och nu oavsett var vi befinner oss. Du känner närvaron i nuet och väcker kärleken till livet när du börjar med healing. Reiki är en metod för kroppskännedom och stresshantering, och du lär dig att behålla din energi så att du inte tömmer dig.

Detta är en utbildning med mycket övningar och framför allt självhealing. Du lär dig i steg för steg att leva närvarande i nuet och känna igen ki-energin. Du får flera övningar i veckan och får läsa extramaterial om reiki, och efter varje vecka skickar du dina erfarenheter och frågor till mig och får då feedback av mig.

Kursen är bra för dig som vill lära dig reiki i lugn och ro och innehåller till och med fler övningar och meditationer än vad helgkurserna gör.

När du gjort alla åtta veckor får du ett diplom med posten när du gått kursen färdigt. Vill du sedan gå kurs personligen betalar du inte mer, utan betalar bara upp till ordinarie kurspris.

Min filosofi bygger på att alla kan lära sig reiki steg för steg. Nu erbjuder jag en ny och utökad utbildning till att lära dig reiki grundkursen på distans, om du inte har möjlighet att komma personligen och gå en kurs hos mig.

En distansutbildning motsvarar inte en kurshelg, hur utförlig den än är, utan ska ses som ett komplement. Därför kostar kursen halva priset mot vad en kurshelg kostar, och du kan sedan välja att gå en kurs och då betalar du bara upp till fullpris.

Detta är den mest utförliga distansutbildningen i reiki jag sett som nu finns till lägst pris. Jämför gärna vad du får på andra distansutbildningar (Du inte ska behöva betala upp till 1 000 kr för en distansutbildning)

Du lär dig samma sak som den som går en kurs hos mig personligen förutom gruppövningarna och får ett diplom efter utförd kurs när du gjort dina övningsuppgifter.

Kursupplägget är genom mail och telefonkontakt med mig.

Du får under fyra steg uppgifter som du kan träna hemma i din egen takt. Det tar ungefär fyra veckor att genomgå alla uppgifter och du känner hur du utvecklas hela tiden.

Kursinnehåll:

– Initiering av mig där du har kontakt med mig i telefon och jag berättar vad jag avläser under tiden. Ibland förmedlar jag kontakt med de andliga vägledare som kommer att följa dig i ditt healingarbete.

 • På denna kurs lär du dig att sända Reiki distanshealing till människor och djur och avläsa energiblockeringar över avstånd.
 • Kraftsymboler och hur de används som hjälpmedel i de olika övningarna och i personlig utveckling
 • Övningar för att se över tid och avstånd
 • Du lär dig att ge Reiki till händelser bakåt och framåt i tiden
 • Övningar för att hela händelser i det förflutna
 • Övningar och kanalisering av livskraften för se din helande vision för din framtid, yrkesmässigt, relationsmässigt och andligt. Din högsta möjliga framtid. (Tekniken kan du använda dig av i framtiden då du vill se möjligheterna i olika situationer. Teknikerna för detta kom till mig i mitt arbete med Reiki och medial vägledning.)
 • Att ge reiki till framtiden för att hitta sin livsuppgift
 • Om tiden och att överbrygga tid och rum, förflytta sin medvetenhet över tiden, vi gör en astral resa att synkronicera ditt energifält med en annan person för att kunna ge healing på avstånd.
 • Du lär dig att göra en Reikisändare med hjälp av kristaller för att sända Reiki under lång tid till olika ändamål
 • Hur du använder Reiki för att rena rum eller platser, skapa positiva miljöer och relationer och förändra negativa vanor, reiki för viktminskning eller att sluta röka.
 • Initieringsceremoni för Reiki Andra graden.
 • Traditionella Reikitekniker som den traditionella reikimeditationen Hatsu Rei Ho, och jag berättar om Reikis användning historiskt och kulturellt och vår del av historien, från vilka traditioner jag själv lärt mig Reiki
 • Du lär dig hur initieringar fungerar och användes och hur du kan initiera dig själv vid behov.
 • I kursen ingår även fördjupning i helande samtalsmetodik som påbörjades på grundkursen
 • Under tiden tränar du din intuitiva förmåga
 • Reiki och intuitionsträning där du lär dig se och tolka de inre bilder du får under tiden du ger reiki.

Kursen är färdig att börja!

Välkommen till kursen!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Distanskurser och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s