Reiki Grundkurs på distans

Distanskurs i Reiki healing

Du väcker en gammal kunskap inom dig och det kan kännas som att du förstått djupt inom dig hur det fungerar och att du här får redskap som hjälper dig vidare i ditt liv.

Jag vill förmedla att vi alla är ett och att helandet finns här och nu oavsett var vi befinner oss. Du känner närvaron i nuet och väcker kärleken till livet när du börjar med healing. Reiki är en metod för kroppskännedom och stresshantering, och du lär dig att behålla din energi så att du inte tömmer dig.

Detta är en utbildning med mycket övningar och framför allt självhealing. Du lär dig i steg för steg att leva närvarande i nuet och känna igen ki-energin. Du får flera övningar i veckan och får läsa extramaterial om reiki, och efter varje vecka skickar du dina erfarenheter och frågor till mig och får då feedback av mig.

Förkunskaper: Inga

Kurstid: Övningar för fyra veckor du får göra dem i din egen takt, snabbare eller långsammare om du vill, extraövningar och material på kurssidorna. Du skickar in 4 kursbrev och får kommentarer av mig. Under sidan med Nyheter ser du när jag sätter igång distanskursen.

Kostnad: 800 kr. (Om du sedan väljer att gå kurs i reiki personligen får du 800 kr rabatt på kursen.)Du får en inbunden kursbok ”Stora Reiki handboken – Första graden” med posten tillsammans med ditt lösenord till kurssidorna.

Personlig handledning i telefon på måndagar och mail så ofta du behöver under kursen

Diplomutbildning En inbunden kursbok – Stora Reiki Grundkurshandboken som skickas hem till dig med posten tillsammans med lösenordet till utbildningssidorna på internet. En del extra kursmaterial får du om du sedan går kurs hos mig med övningar som måste göras under kursen.

Efter kursen får du ett lösenord för att logga in på mina uppdateringar och påbyggnadskurser och får gratis uppdateringar och extramaterial till kursen och kan behålla det hur länge som helst.

Kursstart: Jag har inte alla distanskurser igång samtidigt för att jag inte ska få för många elever på distanskurserna. Du kan läsa när jag startar Änglahealingkursen här: www.anna-lena.se/nytt.html

För att börja sätter du in 800 kr på mitt pg. 26 39 63 – 1 och skriver ”själskraft, Anna-Lena Vikström på mottagarrutan.
I meddelanderutan skriver du vilken kurs du vill gå, och så fort jag fått ditt mail skickar jag dig kursboken med posten

UtbildningsgruppPå Facebook har jag en utbildningsgrupp där alla kursdeltagare på distanskursen kan utbyta tankar med varandra och få råd och tips. Det är inget krav att ha facebook för att gå distanskursen.

Välkommen till kursen!

 

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Distanskurser och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Reiki Grundkurs på distans

  1. Sandra Sunnerdahl skriver:

    Hejsan! Har sänt dig ett mail för ett par veckor sedan, då jag vart intresserad av en kurs. Är du aktiv eller har du kanske tagit en paus? 🙂
    /Sandra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s