Silvervioletta Flamman Distanskurs

Distanskurs i Silvervioletta flamman

Den silver violetta flamman anses vara guds sjunde stråle – universums medvetenhet.

Förkunskaper inga

Kurspris: 600 kr.

Kursstart: Jag har inte alla distanskurser igång samtidigt. Du kan läsa när jag startar Änglahealingkursen här:www.anna-lena.se/nytt.html

Förkunskaper inga

Kurspris: 600 kr.

Anmälan och information Om du vill gå kursen betalar du 600 kr på mitt pg. 26 39 63 – 1 och skriver att det är betalning för distanskurs i Silvervioletta flamman och din mailadress (inte hotmail, eftersom det inte går att skicka stora bifogade filer på den)

Kurstid: 4 veckor, men du kan göra den i din egen takt. Du får en manual och ditt lösenord till kurssidorna via mail

Personlig handledningstid: Du kan ha kontakt med mig och ställa frågor personligen på måndagar, via Facebook eller mail.

Utbildningsgrupp: Under kurstiden har jag en utbildningsgrupp på Facebook där du får kontakt med andra under kurstiden.

Diplom: Efter kursen får du diplom med posten och du kan också utbilda andra i metoden

Du får lära dig:

Kursen innehåller meditationer som du kan använda dig av i din personliga utveckling.

Den silvervioletta flamman är en högfrekvent andlig energi som har används av andliga sökare i tusentals år. Man kallar på helgonet Saint Germain som levde som mystiker på 1500 talet.

Den violetta flamman är för den som vill arbeta för samhällets och människans högre utveckling. Den innehåller visdom för att komma förbi själviskhet och egoism

Den silver violetta flamman ger dig en känsla av frihet, förening med den andliga världen, rättvisa, glädje, förlåtelse och barmhärtighet när den praktiseras regelbundet.

När du använder den silver violetta flammans mantra så kommer varje cell och atom i kroppen och sinnena att vibrera i takt med den energi som mantrat innehåller, den kosmiska energin som kommer från Guds närvaro – ett evigt varande – ”JAG ÄR”.

Den silver violetta flammans energi är en mycket harmonisk och andlig energi som jag är glad åt att förmedla vidare till dig, till detta låga kurspris, det lägsta i Sverige!

– Förändra negativa energier och hur du blir bemött av andra

– Den silver violetta flamman tranformerar allt negativt som finns lagrat i vår andliga och fysiska kropp och helar olika sjukdomar

Välkommen till kursen!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Distanskurser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s