Healing i den nya tiden

Healing i den nya tiden

Vi har alla inre medfödda förmågor att hela, se in i framtiden och över avstånd. Vi behöver ta fram vår medfödda ursprungliga kraft och tro på att vi har den inom oss.

Det kommer en tid när vi litar på vår medfödda förmåga och använder olika healingmetoder som vi tycker passar oss bäst just då, utan några initieringar, invigningar eller för just den nya sortens energi.

Min tro är att om man en gång har känt energin så kan man använda den genom att bara återkalla känslan inom sig.

Du behöver alltså inte betala mycket pengar för att bli invigd i en ny energi, det räcker med att lära dig vissa grundläggande tekniker och sedan göra tillägg och metoder för just den healingmetod du just då vill använda. På mina kurser, på hemsidan och här får du lära dig olika metoder att använda grundläggande tekniker, och sedan är det bara att sätta igång!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Lär dig reikihealing här!, Reiki, Tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Healing i den nya tiden

 1. tuija.almqvist@hotmail.com skriver:

  Tack. Du bekräftar det JAG alltid har vetat …

  Skickat från min HTC

  Gilla

 2. GeddFish skriver:

  Tack, du är så fin och delar med dig! Kram, Gerd♥

  Gilla

 3. carina simonsson skriver:

  Tack ❤ 🙂

  Gilla

 4. Dick Scott skriver:

  Visst är det så! Vi människor har tyvärr så lätt att krångla till saker och har glömt mycket av vår ursprungliga kraft och vishet. Det är nu en ny tid med en helt annan medvetenhet om dessa saker hos många av oss vilket ökar tillgängligheten för alla till ljuset kärleken och sanningen som vi bär inom oss och som leder och upprätthåller våra liv.

  Just Nu
  Befinner Vi Oss
  På Den Eviga Dagens
  Gryende Morgon

  DickScott
  Reiki Master

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s