Hur man ger distanshealing till många samtidigt

Idag tänkte jag lära er i gruppen hur man gör healing till en grupp på Facebook!

Ni kanske har varit med i olika grupphealingar där man skriver upp sig att man vill ha healing och det kan vara ganska många samtidigt som tar emot healing.

Det finns en teknik som man kan använda för att ge grupphealing till många och här berättar jag om den! Det är en grundläggande teknik.

Gör så här:

Bestäm en tid du vill ge healing till några du vill ge healing till. Om du vill ge änglahealing så kan du använda denna metod, men egentligen kan man använda vilken metod och healingform som helst.

– Börja med att kalla på de änglar som du vill ska vara med i healingen, det kan vara en eller flera änglar.

– Föreställ dig ett ljusnätverk som ser ut som ett ljusnät. Ljustrådarna är kontakten mellan de som är med i healingen och ljustrådarna är den helande kraften som förbinder alla i ljusnätverket.

Jag brukar visualisera en symbol som heter Flower of life, som är en geometrisk symbol.

– Tänk på var och en som har skrivit upp sig, säg deras namn  att de vill ha healing och föreställ dig att du placerar in dem i ljusnätverket av helande så att de är helt omsluten av ljus och helande kraft.

– Sedan behöver du inte tänka på var och en utan föreställ dig att du skickar healing till var och en i ljusnätverket. Den här metoden använder många när de ger grupphealing på Facebook och nu kan du också göra det!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Övningar, Lär dig reikihealing här!, Reiki och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hur man ger distanshealing till många samtidigt

 1. GeddFish skriver:

  Du är så otrolig som delar med dig av alla dessa fina gåvor. Jag har varit med om grupphealing nu på Facebook. Kram♥ Gerd

  Gilla

 2. carina simonsson skriver:

  Tack för att du vill dela med dej ❤ så som du beskriver så gjorde jag för 14 dagar sedan här i gruppen hade vi en gemensam healing som vi skulle ge varandra…har aldrig gjort detta i en stor grupp..men när jag gjorde de så kom de upp att jag var i mitten o jag var ljuset o de var så skarpt så det såg ut som om jag brann…sen så satt alla i en rund cirkel o höll varandra i handen..jag sände ut en stråle till alla..från universum genom mej till alla…de var en fantastisk upplevelse..för detta kom bara till mej..jag visste inte hur jag skulle göra.. 🙂 kram ❤

  Gilla

  • Ja det är min andliga uppgift att dela med mig av vad jag kan. Man ska inte behöva vara beroende att gå kurser för att lära sig använda sina förmågor.
   Man kan använda vilken metod som helst som passar en själv när man gör grupphealing bara man tänker på var och en först och sedan föreställer man sig att man gör det till en grupp.

   Gilla

 3. Ljusletaren skriver:

  Varit med i en distansgrupp förr och det var så givande dessa sex gånger. Är inte med i facebook längre för jag tycker det är så ytligt där inne. Känner att jag vill utveckla detta mera och hoppas att du lägger mitt namn under din kristall så att jag får beskydd och framgång. Tack för att just du är du/ kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s