Nu har boken ”Hon som ser” kommit ut!

omslag_honsomser

Äntligen är boken om mitt liv färdig och jag är nöjd med boken, den är så sann som jag minns händelserna och beskriver hur livet kan vara med annorlunda förmågor, hur det är att välja ett annat liv och om min uppväxt. Klicka här så kan du läsa första kapitlet i boken.

Författare till boken är Eva Wiklund som tidigare har skrivit ”Jag kommer sen” om diskoteksbranden i Göteborg och ”Det finns ingen gräns” om OS simmaren Anders Olsson.
Hon frågade mig för flera år sedan om hon fick skriva en bok om mig och det var ingen självklarhet för jag brukar inte vara så öppen om mitt eget liv. Men det är just en sådan här bok jag själv har önskat läsa om andra medium, hur ser deras liv ut, hur reagerar familj och vänner och hur blir livet utanför arbetet.

På fredag är det bokmässa i Värmland och sedan väntar boksigneringar och biblioteksturne. Ju närmare bokmässan det närmar sig, desto nervösare blir jag för boken är så personlig och jag hoppas den ger en bra bild av mig och framför allt mina anhöriga och vänner. Men till och med mitt ex var nöjd med texten om sig själv. Han höll med om att han verkligen inte är någon feminist 😀

Jag berättade för Zakarias att nu finns det en bok om mitt liv och det är då inte många barn som har en mamma som har en en bok. Zakarias är inte så lättimponerad, han sa:
– Jaha. Men den är då inte lika tjock som Harry Potter i alla fall!

3 kommentarer

  1. Läst boken blev mycket berörd. En tanke som fastnade är att jag tycker att du ska lägga ut en manual för hur man förbereder sig för döden. Den tibetanska dödsboken är faktiskt svår. Har förstått att det är lätt att bara fastna i sina mentala föreställningsvärldar efter döden och att det kan bli som ett fängelse. Vill undvika att det blir så för mig igen och kanske sluta återfödas mer än vad jag karmiskt behöver förstås.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s