Jag är med i ”Från Sverige till himlen”

Det var en ansträngande inspelning av programmet och jag var nervös hela tiden. Men jag är så imponerad av att ha blivit tillfrågad att vara med i programmet och få berätta hur det är att vara medium och sierska, som jag är.

En rolig sak var att när jag träffade programledaren Anna Lindman så berättade jag att jag aldrig hade sett något program ur hennes tidigare program om döden, för jag tyckte det var så läskigt. Då tittade hon på mig och sa ”ska DU säga!”

Nu finns programmet på SVT play så ni får verkligen lära känna mig! 🙂

”Från sverige till himlen” med Anna-Lena Vikström

Annons

16 kommentarer

 1. Ett fint program! Jag förstår att situationen inte var alldeles naturlig men jag som aldrig träffat dig tycker att du kändes lugn och trygg! Cajsan

  Gilla

 2. Jag såg programmet och vad jag reagerade starkt på var att det finaste med dig är att du är ödmjuk och öppen för de frågor som ifrågasätter dig hela tiden. Du gör inget för att försöka övertyga henne och bevisa något, utan bara förmedlar och berättar utifrån dig och att ingen bär på sanningen för ingen kan veta något till 100%. Bara uppleva. Jag skulle önska att det fanns flera som du. Kram Carina Käck i Karlstad.

  Gilla

 3. Jag såg programmet igår och var förvånad över att du fick så väldigt kritiska frågor mot dig! Jag har sett många av hennes program och sällan upplevt Anna så cynisk med frågorna. en stund lät det nästan som att hon antydde att du utnyttjar människor i kris och det är så trist inställning när de ju så att du hjälpte dem. Men det är typiskt Sverige med sin ateism att alltid anklaga allt ”ovanligt” för att vara lurendrejeri… Du framstod som väldigt kunnig, klok och varm i programmet i alla fall! Tyckte förresten det var roligt att du hade så rätt om Annas halsband men det vägrade hon erkänna haha 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Oj, vad bra du var i tv-rutan! Roligt att se dig arbeta. Det märks hur naturligt detta är för dig. Härligt att se hur trygg och avslappnad du är i ditt möte med Anna men det skulle nog jag också vara om jag hade din enorma förmåga. Kram

  Gilla

 5. Såg också programmet och blev förvånad att du var så trovärdig, missförstå mig rätt i positiv benämning:)
  Har lite svårt att tro att folk ska kunna spå och sia,vara mediala!!
  Men blev övertygad när jag såg dig. Önskar jag hade råd att anlita ett medium, men det har jag inte nu:(
  Du var oerhört ödmjuk och fin. Tack:)

  Gilla

 6. Hej Anna-Lena! Är det möjligt att få kontakt med dig på något sätt? Vet inte om det fungerar på detta sätt, men jag känner att jag skulle vilja prata med dig om en sak, och undrar då om det kan göras via mejl t.ex?

  Gilla

 7. Jag såg också programmet och blev glad över hur skickligt du bemötte hennes skepsis.
  Seriöst och trovärdigt
  Förvånande… nästan något av en mobbningsattityd då det gällde det här ”tro”området synskhet ..medan hon i övriga program hade visat största tolerans och välvilja då (enligt mej) mycket mer suspekta saker presenterades..
  motorcykelJesusar nakenritialer osv
  varför skulle det vara mer okej?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s