Människor mitt ibland oss som lever på ett annat sätt

Det finns människor jag kommit i kontakt med när jag håller vägledning som valt ett helt annat sätt att leva. Det är så inspirerande för de berättar inte om sitt liv någonstans, ingen blog eller Facebook.

En del har valt att leva nära naturen utan el, tv eller internet. De lever ofta i torp i små byar och ska de ringa någon måste de kontakta närmaste granne.

En del människor lever så för att de är överkänsliga mot el, men det finns andra som valt detta liv som ett sättet hitta stillhet och sin inre röst efter att de har blivit utbrända. En del har byggt sitt eget hus mitt i naturen och lever på det de kan odla. En del av dem är omöjliga att spåra för de betalar allt kontant och de vill leva så.

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Människor mitt ibland oss som lever på ett annat sätt

  1. Christina Von Heidenstam skriver:

    Jag har varit utan internett o telefon i flera veckor o det har gått bra god kväll

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s