Reiki för stresshantering och personlig utveckling

Det är många som frågar mig hur jag använder Reiki själv i mitt vardagsliv. Jag arbetar mycket men trots att jag reser mycket och håller kurser och ger vägledning blir jag inte utbränd. Jag tror att det beror på att jag har lärt mig att känna igen signalerna, när jag behöver vila mer och då använder jag Reiki och stresshantering i vardagen medvetet under en period.

-Jag ser till att det första jag läser på morgonen, innan jag går upp ur sängen ska vara något inspirerande, som gör mig på gott humör. Det kan vara en blogg eller något annat.

– jag tar god tid på mig på morgonen, utan stress. Vanligtvis en och en halv timme. Jag slutar arbetsdagen kl 15.00 och då tar jag några minuter, upp till en halvtimme och ger mig Reiki. Jag sitter ofta och låter mig omslutas av positiva känslor och lugn. Jag håller på en eller två handpositioner i Reiki och jag lägger uppmärksamheten på området under där jag håller händerna känner kraften byggas upp under händerna.

Jag begränsar skärmtid.

När jag går och lägger mig lägger jag också uppmärksamheten på något som gör mig på gott humör.

Jag ser också till att träna, för det är skadligare för kroppen att vara otränad än att vara ostressad. Och om man stressar för mycket är det just träningen man försöker att välja bort.

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s