Att se över avstånd 

Det är fascinerande vilka förmågor som finns i det mänskliga medvetandet, helt oupptäckta för många människor. På mina grundkurser i medial utveckling har jag en övning i fjärrsyn, som det kallas, förmågan att känna vad som händer på en annan plats.

Jag tror att vi flyttar en del av vårt medvetande till en annan plats. 

En av kursdeltagarna såg en ugnsfast form på ett bord hos sin syster halv elva på förmiddagen. Och så var det, hennes syster höll just då på att laga en mannagrynspudding, så bilden stämde.

Hennes syster blev förvånad!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s