Följ med mig till Island den 6 – 11 nov och lär dig om naturens energi och din egen mediala förmåga

På denna resa kommer jag att lära dig hitta dig själv genom naturens helande och magiska kraft på Island. Denna resa arrangeras av Inspiredjourneys

Kursen har delvis samma innehåll som helgkurser i medialitet och du får diplom i nordiskt mediumskap efter kursens slut, men du lär dig mer om att känna naturens levande energi på kraftplatser på förmiddagarna och på eftermiddagarna är det guidade utflykter. Det är frivilligt vilka du vill delta på.

Du får lära dig att lyssna på din inre röst och skilja mellan intuition och fantasi för att få kontakt med din inre vägledning under resten av livet. Du kommer att känna igen din helande förmåga, känna energin från olika kraftplatser i naturen och göra själsresor och meditationer. Vi gör övningar där du kanske får kontakt med dina döda anhöriga.

Du kommer också få chans att ställa frågor och få vägledning av mig inför din framtid.

Här är programmet!

Onsdag 7 november 2018

Heldagskurs med Anna-Lena på hotell Örk

Torsdag 8 november 2018

Morgonmeditation – Själsresa

Den Gyllene Cirkeln – klassikern
En klassisk utflyktstur till bl.a. Hveragerdi med sina geotermiskt uppvärmda växthus.

Gullfoss, ett av Islands vackraste vattenfall (namnet betyder Guldfallet. Vattnet faller i två omgångar – först 11 meter, sedan 21 meter – ner i en klyfta som är 20 meter bred och 2,5 km lång) och Geysirområdet där den livliga källan Strokkur sprutar vattenkasader 30 meter upp i luften med några minuters mellanrum.

Geysirområdet blev aktivt för mer än 1000 år sedan och består av mer än ett dussintal kokande vattenhål. Den ”ursprungliga” Geysirn som ligger i direkt närhet av Strokkur är mindre aktiv i dag men är den som givit sitt namn till varma källor över hela världen.

Vi besöker även den historiska Nationalparken Thingvellir.

Det är en viktig plats i isländsk historia då här bildades det äldsta existerande parlamentet i världen. Av denna anledning finns Thingvallir med på UNESCO: s världsarvslista. Förutom att vara en plats av historisk betydelse, är Þingvellir också skyddad som nationalpark på grund av sin unika geologi och natur.

Avresa från Hotel Örk   kl.10.00

Åter hotellet               ca kl 17.00

Kvällsmeditation

Fredag 9 november 2018

Halvdagskurs med Anna-Lena på hotell Örk

På eftermiddagen finns möjlighet att rida på Islandshäst

Tur 2a – Hembygdsturen
1,5-2 timmars ridning & fika

Hembygdsturen är en ridtur över ängar, lavafält och små åar. Längs vägen får vi njuta av utsikten över vulkansika berg och islänskt jordbruk. Vi passerar många gårdar som ger en idé om hur jordbruket har utvecklats de senaste århundradet. De fina ridstigarna ger goda möjligheter att prova på gångarten tölt. Efter ridturen bjuds deltagarna på kaffe och något hembakat

Inkl:

• 1,5–2 timmars ridning

• Hembakad kaka och kaffe/te/varm choklad.

• Upphämtning: I Reykjavík kl 8.00 och 13.00.

Avresa från Hotel Örk               kl. 13.00

Åter till hotellet                     ca kl. 16.00

Kryssa för Rida Islandshäst på anmälningsblanketten

Kvällsmeditation

Lördag 10 november 2018

Reykjavik
som ligger vackert vid bukten Faxaflodi med det majestätiska berget Esja i fonden, är möjligheternas stad. Här i världens nordligaste huvudstad väntar många nya upplevelser på dig.

Reykjavik är särskilt känd för shopping, nöjen, kultur, historia och på senare år även spännande matkultur. Staden är en av Europas skulpturtätaste huvudstäder. En rundvandring genom staden är som att gå på konstutställning. Det är enkelt att slinka in på något av de många museer som Reykjavik har att erbjuda.

Staden kan också erbjuda ett stort urval av klädaffärer. Islänningarna tycker om att hålla si a jour med det senaste modet och här testar de utländska modekedjorna ofta sin nyaste kollektion. Om det säljer bra på Island går det också bra i andra länder.

Islänningarna är med rätta stolt över det inhemska köket. Fräscha, högklassiska råvaror av fisk, kött och grönsaker från de egna växthusen skapar förutsättningar för läckraste anrättningar på stadens restauranger. Fiskköket är sannolikt ett av de bästa i världen. Prova även svedda fårhuvuden, rutten haj eller syrade fårtestiklar. Låt er väl smaka!

Stadsrundtur i Reykjavik
Reykjavik, världens nordligaste huvudstad, är spännande och modern. Turen visar dess kulturella, historiska, moderna och natursköna inslag. Bussturen går till centrum, hamnområdet, Asmundurs kulturmuseum, Kjarvalsstadir konstmuseum, Hallgrimskirkja och slutligen beundrar vi utsikten över huvudstaden från Perlan som är belägen uppe på de fem varmvattencisternerna som för Reykjavik med vatten.

Efter lunch finns möjlighet att följa med på en Valsafari

Mellan kl. 12.30 – 16.00

Valsafari
Det finns få platser där den vilda naturen är mer tillgänglig än på Island. Längs hela Islands sydvästra kust lever många olika arter av delfiner och valar, vars graciösa ytkrusningar, hopp och spektakulära dykningar kan beskådas bara en kort båttur från Reykjaviks hamn. Ni kliver på katamaranen Hafsulan i Reykjavik hamn för en imponerande naturupplevelse. Målet är att komma delfiner, vikval, knölval och även späckhuggare riktigt nära. Om förutsättningarna är de rätta finns även chansen att träffa på världens största djur, blåvalen.

Kryssa för Valskådning på anmälningsblanketten

Kvällsmeditation kl. 18.00 – 19.00

Avskedsmiddag i Reykjavik kl. 19.00

Åter på Hotel Örk ca kl. 21.30 / kl. 22.00

Söndag 11 november 2018

Bada i Blå Lagunen

Blå Lagunen ligger ca 45 minuters bilresa sydost om Reykjavik, nära fiskebyn Grindavik. Blå Lagunen är internationellt berömd för sitt varma och mineralrika vatten, som bl.a. ska hjälpa mot psoriasis. Det är en helt speciell upplevelse att sitta mitt i det turkosgröna vattnet och gona ner sig i värmen, omgiven av lava och karg natur. Lagunen håller en temperatur på ca 36–29 grader. Missa inte tillfälle att bada i Blå Lagunen, minne för livet.

Avresa från Hotel Örk  kl. 09.00 för hela gruppen

För er som inte vill bada i Blå Lagunen finns möjlighet att ta en kopp fika på badets café eller vandra i omgivningarna.

Kryssa för Blå Lagunen endast om du vill bada på anmälningsblanketten.

Med reservation för ändringar i programmet.

Här kan du läsa mer och anmäla dig! Inspiredjourneys

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Följ med mig till Island den 6 – 11 nov och lär dig om naturens energi och din egen mediala förmåga

 1. evywarholm skriver:

  Hej Anna-Lena, så får jag kanske möjlighet att träffa dig och lära mig via dig att hitta mina inrre förmågor..Känner ju att de finns men jag har haft för stor oro för att få till stillhet nog att hitta dem.

  Har svårt att få kläm på vad denna resa kostar.

  Haar du lust att berätta.

  Tills vi möts!

  Må så gott!

  Evy Warholm

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s