Hur man tolkar tecken

Idag är det midsommardagen och jag sitter i min trädgård och vad passar bättre i semestertider än lite texter och övningar i andlig utveckling och medialitet som jag också lär ut på kurser jag håller i medialitet.

Innan det fanns kurser i medialitet och siande tränade man sig att lägga märke till omgivningen och tolkade livet själv som vägledning.

Min erfarenhet från ett liv som medium och sierska är att tecken och vägledning kommer i perioder. När vi är inne i en period av val eller reflektion då vi vill ha någon slags förändring så får vi mer tecken än annars.

Tecknen visar alltid att vi är på rätt väg eller tagit ett bra beslut.

Det är inte så viktigt om det är vita fjädrar, olika sifferkombinationer eller annat, utan att det känns som ett tecken.

Om man däremot har tagit fel väg i livet, så får man ofta en känsla av avsaknad av energi, det går trögt att komma igång eller planera något med mycket komplikationer på vägen.

Så var uppmärksam på din omgivning så kommer du att upptäcka att vi lever i en magisk värld!

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s