Så gick det när jag renade ett hus från svart magi

Förra måndagen ringde en kvinna till min mottagning och undrade om jag kunde komma och rena hennes hus från svart magi. Jag var inte så pigg på att göra det för hon bodde i en stad ungefär tio mil bort. Men hon erbjud sig att komma och hämta mig och sedan skulle hon skjutsa mig tillbaka så jag gick med på det och vi bestämde att det skulle bli redan nästa dag för hon lät väldigt angelägen i telefonen. Jag har ändrat lite detaljer så hon går inte att känna igen.

Jag började känna mig lite tveksam inför det att jag nu skulle sätta mig i en bil och åka till en helt främmande plats tio mil bort med människor jag inte visste något om. Jag tog med mig de redskap jag brukar använda för sådana situationer, skyddande föremål och en glaspyramiden som skickar energi åt alla väderstreck som en man gjorde åt mig i Lappland för länge sedan.

På vägen dit fick jag höra om olika sättfamiljen tidigare hade försökt upphäva magin från den person de misstänkte utsatte familjen, det var inte lite, det var brinnande vaxljus och vigvatten och olika mässor och det blev ju mer och mer spännande ju mer jag hörde. Skepnader i varje rum som gick igenom människor, knackningar i väggarna och för att inte tala om källaren, som hon inte vågade ner i. Jag började undra vad det var för hus jag skulle till. Tur det var dagsljus.

Sedan kom vi fram, ett vanligt hus i ett villaområde. Men så fort jag öppnade dörren möttes jag av en tung tryckande känsla som att all energi rann av mig. Jag tittade mig omkring och rummen var fyllda av antika möbler och äkta mattor. Sedan gick vi ner i källaren och i trappan ner kände jag skepnaden av en man som gick rakt igenom mig. Men sådant är jag ju van vid.

Det var som om något satt i väggarna i huset, och eftersom familjen hade försökt med så mycket innan, så tog jag den kraftfullaste ceremoni jag kan för att upphäva svart magi. Familjen hämtade ett föremål från personen som de misstänkte utsatte dem för svart magi och jag tog fram mina saker och de tände vaxljus, vi gjorde en cirkel på vardagsrumsgolvet. Sedan kallade jag på krafterna och sa att om det fanns något som påverkade familjen eller platsen så skulle jag ta över det åt dem. Svart magi biter inte på mig.

Sedan var det bara att sitta och vänta. Jag kände en frid började fylla rummet, det blev en annan stämning. Men när jag skulle resa mig var jag alldeles matt och fick sätta mig i en fåtölj och blunda under några minuter. Sedan fick jag huvudvärk.

Det var dags att jag berättade för kvinnan vad jag avläste av stämningen i huset och vad det berodde på. Jag berättade för kvinnan vad jag kände: Den tunga känslan var inte någon svart magi utan det kom från problem i relationen mellan henne och hennes sambo. Hennes tryck över bröstet kommer inte från svart magi, utan det är ångest.

Kvinnan höll med mig och berättade att hon flyttat till Sverige och den 25 år äldre svenske mannen en i hopp om att få ett bättre liv. Men här fick hon inte ta plats. Hon blev isolerad under många år. Huset var mannens och om han skulle dö skulle hon inte ärva någonting, de var inte gifta. Jag frågade om hon inte kunde byta ut några av sakerna i huset, men inte en sak eller möbel fick hon eller barnen röra.

Under tre dagar hade jag huvudvärk till och från och jag tänkte inte på det förrän jag kom ihåg att det var en del av ritualen att ta bort svart magi. Kvinnan ringde och berättade att det var en helt annan känsla i huset nu, hon var inte längre var rädd och hon kände en skillnad direkt.

Jag tänkte att allt är inte vad det ser ut att vara. Och hur man blir påverkad i en dålig relation kan påverka en känsla i ett helt hus. Jag är säker på att kvinnan nu kan hitta sin kraft inom sig och få en bra framtid.

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Så gick det när jag renade ett hus från svart magi

  1. rgocial skriver:

    Du är ju fenomenal Anna-Lena ….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s