Konstiga saker man trott på, del två

På nätet finns det många som säljer kurser i healing och erbjuder invigningar, initieringar för att man ska få kraften att fungera i just deras metod. Och ibland tar de betalt för sådant som är helande för människan helt naturligt. Och man kan göra ceremonin att initiera sig själv, som en meditation.

Till exempel solljushealing och månljushealing!

Jag gick kursen och sedan skrev jag en egen manual där jag beskrev initieringen och metoden som jag sedan la ut gratis på nätet. Det var mitt lilla bidrag till att förhindra att någon tar betalt rör något som vem som helst kan använda. När jag får tid, förhoppningsvis innan den stora månförmörkelsen den 27 juli 2018 🙂

Manualen är en pdf fil som finns här

4 kommentarer

 1. Hej Anna-Lena.
  Jag kan inte ladda ner dina manualer, när jag försöker så står det bara ”not founded” på sidan. Vet du vad det kan bero på?
  Mvh
  Ingela Eriksson

  Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.

  Gilla

 2. Tack så jätte mycket för solljushealings dokumenten. Håller med dig om att det är konstigt att man alltid ska ha betalt för allt, i stället för att dela med sig av den kunskap man har. Visst alt kan ju inte vara gratis. Väntar med spänning med månljushealing som jag också jätte gärna skulle vilja lära mig. Verkar väldigt användbar och spännande. Gör själv andlig healing, men är alltid sugen på att utvecklas och testa på nya healingformer som tilltalar mig. Tack för ditt stora hjärta att du vill dela med dig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s