Så lever jag

Här ska jag skriva lite om de värderingar jag vill följa i livet. Det finns några värderingar som jag tycker underlättar att ha tydlig kontakt med sin intuition. Att skala av så mycket intryck som möjligt från staden fast jag bor mitt i stan.

Jag försöker att leva så enkelt och ekologiskt som möjligt. Jag bor numera i ett hus som ligger i utkanten av Karlstad där man inte hör så mycket ljud från trafiken. Trädgården är 1000 kvm. Jag har bott här i ett år nu.

Jag arbetar med telefonvägledning hemifrån, och bredvid huset har jag en skog där jag kan gå när jag har en paus -när andra har fikapaus kan jag ta ett skogsbad och uppleva naturen med alla sinnen. Jag tror att om man är uppväxt i en by fyra mil från samhället Vilhelmina så uppskattar jag tystnad mer.

Jag försöker också att leva ekologiskt och minska klimatpåverkan. Jag cyklar helst och har ingen bil. I villaområdet där jag bor är jag nog den enda som inte har bil. Jag försöker att inte äga så mycket materiella saker, utan hellre uppleva så mycket som möjligt och vara närvarande i nuet.

I senaste numret av Tidningen Nära har jag skrivit en artikel som handlar om hur man själv kan utveckla sin mediala förmåga. Det är även det jag brukar föreläsa om på olika platser i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s