Andlig retreat med Ljuskroppsaktivering

Jag kommer att ha en slags andlig retreat för er läsare av bloggen här under september. Det är en energiaktivering för den som vill vara med. Du kommer att stärka din ljuskropp, lyssna till ditt hjärta och högre jag. Det är dags att bli en vägledare av ljus.

Varje torsdag under hela september kl 21.00 kommer jag att ge healing till den som vill. Varje vecka kommer jag att lägga ut energihöjande meditationer och tips i din andliga utveckling här på bloggen.

Det är så mycket i vår tid som tar vårt fokus från vår jul och det andliga, skönheten, kärleken och glädjen i livet. När du aktiverar din ljuskropp skapar vi tillsammans ett nätverk av ljus, helande och kraft, där du får mer energi och väcker din helande förmåga. Du kommer att transformera det du sitter fast i, i ett helande ljus. Det kostar inget att vara med, vi är alla ett.

Jag kommer att berätta om de upplevelser jag får under healingen, ge er kraftsymboler och meditationer som du kan använda i din personliga utveckling. Det är dags att vi andliga visar vårt ljus i världen.

Skriv gärna en kommentar om du vill vara med. Tidigare hade jag detta för bara några få som en distanskurs med initieringar och healing men nu är tiden inne att så många fler kan ta del av detta. Dags att ta fram vårt ljus!

203 kommentarer

 1. Minns med glädje när jag tillfälle att gå kurs för dig i Kristianstad 2010 ❤️

  Jag tar tacksamt emot healing och vill gärna vara med ❤️

  Gilla

 2. Hej!Jag vill gärna ta del av detta erbjudande att få Healing m.m. 💕
  Så fantastiskt av dig att ge möjligheten att få energi o retreat av dig utan att det kostar 😊
  Tack 🙏

  Gilla

 3. Ja Tack Anna-Lena ❤ ❤ Jag är gärna med och tar emot din ljuskroppsaktivering på torsdags kvällarna. 🙂 Kram och hjärtligt Tack. ❤ ❤

  Gilla

 4. Hej Anna-Lena!
  Det här är verkligen klockrent! Verkligen meningen att jag skulle se ditt inlägg 💗. Jag vill gärna vara med. Hur går det till?
  Varma hälsningar
  Carina

  Gilla

 5. Hej! ❤ Tack så mkt för erbjudandet! ❤ Tror du jag kan vara med på detta fastän tar trumhealing på dagen. Gör det varje torsdag kl 12. Skulle vilja vara med på detta ❤

  Kram Caroline

  Gilla

 6. Ber att få vara med – stort tack!
  Det är fint och generöst av dig att inbjuda oss till en ”meditation-energi- session”- 🌅🌹🍀
  Ser fram emot torsdag! /bri

  Gilla

 7. JA! Tack! Detta kom precis i rättan tid. Dags att släppa så mycket i mitt liv och släppa in NYTT. Har haft MÅNADER av tuffa upplevelser, avsked mm Ödmjukt tackar jag JA till denna gåva, Anna-Lena! <3<3

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s