Tankar och frågor och svar om septemberhealingen

Nu har jag precis avslutat dagens healing. Min tanke med ljuskroppsaktiveringen just nu i september är att människor glömmer att se ljuset hos varandra.

När vi öppnar oss för något nytt i livet är det bra att göra något fysiskt som ett avstamp att man är beredd och därför tog jag med att göra sig av med sju saker som en symbol för det man vill lämna i sitt liv.

Man behöver inte göra meditationen och healingen på exakt den tid jag själv gör, utan du kan koppa upp dig på ljusnätverket när du vill.

Jag kände under meditationen en lätt ljus energi som spred sig åt olika håll i universum. Jag kände som att energin flödade genom mig från en en oändlig källa av ljus, liv och kraft. Jag kände en glädje över att det är möjligt.

Det kändes som att vi var en del av livets väv av ljus och tillsammans blev vibrationen starkare och starkare.

5 kommentarer

 1. Tack! Jag höll på att glömma bort denna viktiga sak kl.21 men fick påminnelse genom att jag såg email om förberedelsen. Satte mig prick 21 och var uppe i varv efter ett besök som precis gått hem. Men jag gjorde meditationen. Visualiserade och tänkte att: det som ska ske sker. Det var LJUS. Jag fick också en besynnerlig ”rörelse” i min fysiska kropp efter ca 5 min. Som en stilla ”tippande” vågrörelse utom min kontroll….Först i nacken. Sen i länden. Det var LJUS och jag bara lät det pågå. Sen stillade det ner sig sakta men säkert och till slut var det helt stilla. Kände kraft och frid. Öppnade ögonen och exakt 15 min hade förflutit. Jag var så fylld av kraft och energi så jag – istället för att gå och lägga mig som jag menat innan – gick ut och gick i en så SNABB kraftfull takt som om jag flöööööt fram och mina ben inte tillhörde mitt väsen. Kan inte riktigt förklara……. Mitt ”jag” var i huvudet och benen tillhörde nåt annat. Så vad är det för märkligt med detta kan man tycka…… Jo jag har mycket problem med rygg och höfter och promenader är ingen lätt sak för mig annars…………. Vara va det månde! Om så bara för idag – detta var en härlig och ANDLIG upplevelse. Åter TACK!

  Gillad av 1 person

 2. Tack ❤️

  Jag la mig ner och bara tog emot. Det började pirra i benen som spred sig i kroppen.

  Upplevde ett så starkt ljus omkring huvudet som var otroligt mäktigt.

  Sen lyckades jag somna ifrån allt och det når ju fram ändå. Så tack

  Gilla

 3. Tack.
  Bad att få healingen under nätterna..
  Vaknade i morse jättepigg och ser framemot ännu en ny dag..
  Rensade bort två saker hemma och håller på att rensa på mitt kontor..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s