Gratis distanskurs i healing: Ljuskroppshealing och en övning

Ljuskroppshealing är en healingform jag skapat där man får ljus och frekvenshöjning till sin aura.img_1715

Förra veckan fick du två uppgifter som hjälpt mig i den andliga utvecklingen, att göra sig av med det man inte längre behöver, och sedan fick du i uppgift att avsätta tid i tystnad och att hitta ditt inre lugn.

Den här veckans tema är att kunna lyssna på din intuition lättare.

Nu är det dags för del två i meditationen och healingen du ska få.

– Nu ska du visualisera att du sitter mitt i ett ljusnätverk där vi alla som gör meditationen är sammanbundna med varandra, du kan visualisera att nätverket ser ut som livets blomma, symbolen du fick förra gången.

– Känn att du öppnar hjärtat. Från ditt hjärta går det vågor av av kärlek till var och en som behöver över jorden. Sedan känner du att vågorna kommer tillbaka till dig.

Jag kopplar upp mig på ljuset och den helande frekvensen på jorden och du kan känna det som en vibration som byggs upp inuti kroppen

Syftet med denna meditation är att du öppnar du dig för mer intuitiv vägledning under veckan.

Övning för att använda sin intuition i vardagen:

Gör gärna denna övning när du vaknar imorgon:

Känn efter hur dagen känns, om du får en lätt eller tung känsla i kroppen.

Börja med att känna efter hur din förmiddag blir,

Sedan känner du efter hur din eftermiddag och kväll blir.

3 kommentarer

 1. Tack för ännu en härlig meditation! Denna vecka var den betydligt ”lugnare” för mig. Inga häftiga saker i kroppen och en ”lugnare” energi. Kände värme och lite rörelse. Intressant iakttagelse för mig personligen att ta med mig: Jag hade inga problem med att visualisera att jag sände UT kärleken, dock blev det mycket svårt när vågen med kärlek skulle tillbaka till mig……En metafor för hur det ser ut i mitt personliga liv – jag ger kärlek med lätthet och i överflöd, men har mycket svårt att ta emot den (lita på att den finns där också för mig…..villkorslöst). Dessa meditationer ger mer än man kan ana……..också i information via intuition! Så nog förstod jag att denna kväll var tull för att öppna upp vår intuition ännu mera. Blev oerhört tydligt i min visualisering som kom med ett viktigt budskap och lärdom till mig, att titta på och utveckla. Åter – TACK!

  Gilla

  • Så kul att du upplevde healingen så tydligt ändå fast den kändes lugnare. Temat var ju att vara uppmärksam på energin och omgivningen och känna igen intuitiva signaler.

   Det kan vara lättare att visualisera kärleken man ger ut som vågor på ett hav man skickar ut och då sträcker man ut händerna.

   När man ska ta emot kärleken tänker man på all skönhet vi omger oss med, skönheten i naturen och kärleken mellan människorna och så föreställer man sig det som vågor som kommer tillbaka. Då för man händerna till hjärtat.

   Gilla

 2. Vill bara tala om att jag har sovit väldigt gott efter stunderna med ljuhealing och även bättre än vanligt dagarna däremellan. Eftersom jag känt mig lite hängig och energilös en tid så var det extra välgörande och något jag är mycket glad över. Tack för att du så generöst ger detta till oss!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s