Att skapa ett balanserat liv

Att skapa ett balanserat liv är något som är i förändring utifrån de behov man har just då. Jag arbetar mest på helger och har kurser men även på vardagarna arbetar jag, tre dagar i veckan. På förmiddagarna letar jag försvunna saker och ger medial vägledning och på eftermiddagarna tar jag emot människor antingen på en mottagning på stan eller hemma. Det är de dagarna som är stressiga. Jag har nu gjort en meditation som hjälpt meig själv att få ett lugnare och mer balanserat liv.

Jag kände efter hur jag vill att mina morgnar ska se ut, hur mina förmiddagar skulle se ut, mina eftermiddagar och kvällar.

För mig har det underlättat att duka fram en del till frukosten redan på kvällen så man kan börja dagen med så lite stress som möjligt.

På lunchen hinner jag gå en liten promenad på en stig i skogen nära mitt hus om det är fint väder. På kvällen ska jag börja lägga mig lite tidigare.

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s