Att skapa ett balanserat liv

Att skapa ett balanserat liv är något som är i förändring utifrån de behov man har just då. Jag arbetar mest på helger och har kurser men även på vardagarna arbetar jag, tre dagar i veckan. På förmiddagarna letar jag försvunna saker och ger medial vägledning och på eftermiddagarna tar jag emot människor antingen på en mottagning på stan eller hemma. Det är de dagarna som är stressiga. Jag har nu gjort en meditation som hjälpt meig själv att få ett lugnare och mer balanserat liv.

Jag kände efter hur jag vill att mina morgnar ska se ut, hur mina förmiddagar skulle se ut, mina eftermiddagar och kvällar.

För mig har det underlättat att duka fram en del till frukosten redan på kvällen så man kan börja dagen med så lite stress som möjligt.

På lunchen hinner jag gå en liten promenad på en stig i skogen nära mitt hus om det är fint väder. På kvällen ska jag börja lägga mig lite tidigare.

2 kommentarer

  1. Glad är jag för att jag har lyssnat på boken ”Hon som ser” och den sa mej så mycket om det jag tror på.
    Glad är jag också för att jag har denna hemsida – eller är det blogg? – att läsa på då och då.
    Är med i en meditationsgrupp via mail på tisdagkvällar. Satt en timme nu ikväll men kände att jag ville läsa mer på denna sida. Så kunde jag inte låta bli att skriva lite här. Livet är spännande! – och så fantastiskt! …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s