Nu är det snart dags för kvällens meditation

Förra torsdagen gjorde jag ingen meditation till healingen men här kommer två övningar, och de lägger jag ut ikväll efter meditationen.

Meditation

Börja med att föreställa dig ljusnätverket, visualisera symbolen ”Flower of Life” som finns på bild på första veckans meditation i september.

Nu ska du föreställa dig att du är en del av symbolen tillsammans med de andra som höjer sin energivibration.

Föreställ dig att mitten av varje blomma är en kontakt med ett evigt ljus som lyser från andevärlden och in i vår fysiska värld.

Sitt och känn energihöjningen i din kropp!

Övningar under veckan

Nu är det dags för dig att lyssna på kroppen och känna vad du mår bra av i den fysiska världen.

Jag själv har börjat på gym sedan jag börjat med septemberretreaten och avsätter tid på kvällen innan jag lägger mig till meditation och reflektion,

8 kommentarer

 1. Ja du, här har du den tokigaste följaren till dina september meditationer. Kopierar in mina känslor som jag fortfarande befinner mig i .
  __
  Så konstigt, sitter kopplar av, i din healing. Har det bra. Tänker på meditation. Övning. Men helt plötsligt är det som vårt hus byggd i början på 80 talet, är en byggnad ett hus, för längesedan. Ett hus som ger bra vibrationer. Så trots att mina öppna ögon ser det vanliga. Så är mina känslor i ett mycket äldre hus, ett hus som man trivdes i , det bodde trygga personer i det. De hade det inte alltid så lätt. Fick kämpa. Men de ansåg det var en del av livet att ha det så.
  Ibland undrar jag om jag är knäpp. Vårt hus byggdes 1980 . Vad jag vet låg inget hus här innan.

  Gilla

  • Så märkligt! Samma här….. Är mitt i bearbetning av att blivit lämnad på ett mycket uppslitande sätt. Upplever svåra känslor, men när jag läste ditt inlägg blev jag helt varm och bara VET att jag måste påbörja vägen till förlåtelse för MIN skull ❤ Ditt inlägg "talade" till mig personligen liksom. Tack!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s