Min framtidsvision

En sierska ska ju kunna förutsäga händelser framåt i tiden ibland, och jag hoppas verkligen att detta är en sanndröm! Ni får läsa och se om ni tror det var en sanndröm eller inte!

Samma natt som jag skulle varande och föreläsa på Tidningen Näras andliga kryssning till Åland i höst, drömde jag om föreläsningen jag skulle ha på kvällen. När jag vaknade tänkte jag att om det här är en sanndröm förstår jagvarför människor aldrig i sitt liv skulle glömma föreläsningen med mig.

Så här drömde jag: Jag stod utanför tidningen näras monter utanför auditoriet där jag skulle ha föreläsning om våra mediala förmågor. Jag stod där och höll upp lappar om min islandsresa i maj. Där mötte jag en lång mörkhårig kvinna som hade en svart top och en ljus kofta på sig. Jag sa till henne att om hon går på föreläsningen så kommer jag att berätta om något som ingen kommer att glömma i sitt liv. (Jag undrade i drömmen vad jag skulle säga som ingen någonsin skulle glömma.)”

Sedan drömde jag att jag berättade om sanndrömmar och att jag hade sett en vision om något som kommer att hända i världen om fem-tio är.

Så jag bestämde mig för att prata om ämnet sanndrömmar i slutet på föreläsningen. Och om det stämde att jag mötte kvinnan utanför föreläsningssalen så skulle jag också berätta om visionen.

Problemet var bara att det var flera jag mötte som såg ut som i min dröm och jag har aldrig förut fått en framtidsvision en dröm tidigare, men jag avslutade föreläsn8ngen med min vision som var så här: jag såg stora fält, och i drömmen visste jag att det var kina eller ett land lång borta med öppna fält. På fältet stod det stora vita skärmar och någon slags industri. Samtidigt kände jag att vi kommer att förhindra att jorden värms upp till två grader, man kommer att kunna utvinna koldioxid från atmosfären.

Så nu förstår ni varför jag hoppas att det verkligen är en sanndröm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s