Varför det inte är bra med husrensning

Ett medium får ofta i uppdrag att rena hus från dålig energi. Här ska jag berätta hur man gör. Och varför det inte är bra att föra andar till ljuset. Många medium tror att vi är bättre på att förstå tillvaron som död än de själva är och att många sitter fast och behöver ett medium för att ta sig vidare. Men det finns inga jordbundna andar, det uttrycket fanns inte förr i tiden utan kom med kristendomen. Det som man kan transformera i ljus är alla de händelser som påverkar platsens känsla eller stämning.

En död människa är alltid hel vid döden oavsett hur livet har sett ut innan och oavsett hur man har dött. De kan färdas till olika platser och dimensioner bara genom att tänka sig dit.

Vi kan också flytta en del av vårt medvetande dit vi tänker.

Jag tycker det är oartigt att kalla det husrensning, som att det vore ohyra man tar bort.

Men först är det viktigt att komma ihåg att andar besöker sina minnen om de är på en plats där de varit i livet, och de måste ha rätt att komma tillbaka. Ofta har de ansträngt sig länge för att få kontakt men de som bor i huset kanske är rädda för de vet så lite om den andliga världen och livet efter döden. Om de visste att de är ljus, frid och bara positiva känslor skulle de bli glada istället.

Så här går det till när ett medium gör ”husrensning” som egentligen borde heta ”energirening av hus”.

Först tar man reda på vad den dåliga energin beror på och ett medium ska kunna skilja på andar och minnesenergi. Minnen visar sig också som andar och kan också höras och man kan kommunicera med dem, men bara till en viss gräns. Det är som ett hologram. Så det behövs träning för att kunna skilja mellan minnen av människor och någon som är där i nutid.

Dålig energi kan bero på olika saker

 • Platsminnen, dåliga minnen som hänt tidigare

Förstärkande energi, Om någon i familjen i familjen mår känslomässigt dåligt kan energin förstärkas om det dessutom är en dålig energi på platsen.

 • Platsen kan vara skyddad sedan flera hundra år tillbaka i tiden, gamla kyrkogårdar och offerplatser är exempel på skyddade platser
 • Det kan vara någon som utsätter personen för svart magi, för det mesta negativa tankar på avstånd.

Så här gör mediumet, som är utbildad hos mig i alla fall, ritualerna kan vara olika men dessa moment brukar alltid finnas med:

– Mediumet börjar med att hitta platsen för husets själ, för att kommunicera med själva platsen och avläsa den genom en ceremoni, och då är ofta de som är i huset med.

Sedan tar man kontakt med energimminnen. Om det är dålig energi kan man föra in dessa i ljuset, ljusvärlden med en ceremoni på slutet. Man känner en tacksamhet när minnesenergin är borta.

När man gått runt på platsen och gjort det, tar man kontakt med andarna på platsen. De får berätta varför de är där och vad de vill och man får försöka medla och få alla att samsas om utrymmet ibland.

De som är andar från människor för man aldrig in i ljuset, det anses vara oartigt för de har ju själva valt att försöka kommunicera. När de har fått förmedla vad de vill säga försvinner de.

Man avslutar med en ceremoni igen där man för de minnen och energin på platsen in i ljuset.

och nu kan ju människor kommentera att på program som ”Det Okända” vet människor inte om att de är döda. Men alla vet det! Det beror bara på hur man ställer frågan. Om man istället skulle fråga ” har du känt dig annorlunda och varför?” Så svarar de flesta döda människor att de känner sig mer lätta och levande än förut. De har inte ont, de kan tänka fritt, minnas och färdas fritt.

Om man istället får kontakt med ett minne, så återberättar de allt det jobbiga som finns lagrat i minnet.

Så det är med respekt för döda människor man ska ha en dialog och inte köra iväg dem och förutsätta att vi vet mer än de var de egentligen borde vara.

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varför det inte är bra med husrensning

 1. AnnMari Brenckert skriver:

  Hej, Har du några signaler från min dotter och vad hon fått för namn. Tack på förhand AnnMari

  Gilla

 2. LenaBn skriver:

  så bra skrivet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s