Healing av mig under veckan

Healing av mig under advent

Nu i december tänkte jag ge healing till den som vill ta emot kl 21.00 varje kväll.

Det är som en slags andlig retreat för mig under veckan att ta lite extra tid att få ny energi och ha tid att uppleva allt det roliga under advent.

Jag ska ge healing varje kväll kl 21.00 och det tar ungefär 10 min.

Sedan, torsdag den 12 dec, nästa vecka alltså, avslutar jag med en ljuskroppsaktivering, en slags energigivande ceremoni inför julen.

Så här går det till:

Under healingen sätter jag mig och inbjuder änglar, guider och alla helande krafter till den som vill ha. Jag ”kopplar upp mig” på ljusnätverket, (en grupp av healers) och så känner jag den helande kraften genom mina händer.

Jag förmedlar att jag vill ge dig allt gott i livet, helande, gemenskap, kärlek från människor omkring dig, glada överraskningar.

Gör så här:

Sätt dig ner och föreställ dig att du öppnar dig för den helande frekvensen i världen.

Allt positivt, glädje och helande ska komma till dig. Föreställ dig att du byter ställer in en radiokanal så att du blir en mottagare av positiva händelser under december, glädje, gemenskap och helande.

Lägg händerna på något ställe på kroppen där du behöver.

Kanske vi lyckas öppna oss för glädje- och mirakeldimensionen!

Skriv gärna en hälsning!

85 kommentarer

 1. Tack Anna-Lena, det här är Eva i Stockholm. Jag ser framemot att ta emot den helande kraften.
  Jag har nyligen blivit änka, dessutom har min 92 åriga mor råkat ut för ett illa benbrott. Så det känns som änglarna hörde mig idag när jag bad och försökte kommunicera med min man.
  Kram från Eva (Jag har gått kurser hos dig i Karlstad när du fortfarande bodde i din lägenhet)
  Skickades från Outlook
  ________________________________

  Gilla

 2. Tack Anna-Lena, det här är Eva i Stockholm. Jag ser framemot att ta emot den helande kraften.
  Jag har nyligen blivit änka, dessutom har min 92 åriga mor råkat ut för ett illa benbrott. Så det känns som änglarna hörde mig idag när jag bad och försökte kommunicera med min man.
  Kram från Eva (Jag har gått kurser hos dig i Karlstad när du fortfarande bodde i din lägenhet)

  Gilla

 3. Jag tackar också och tar emot. Behöver där här så mycket just nu (och har gjort under en låååång tid), men det kunde ändå inte kommit lägligare. Nu måste mitt liv ta en vändning känner jag. Det här går inte längre.
  Jag tackar innerligt och tar gärna emot healing.
  Kram Pernilla

  Gilla

 4. Hej Anna-Lena och tusen tack för denna fantastiska möjlighet! Jag kommer med tacksamhet att ta emot din healing varje kväll ❤ ❤ ❤

  Gilla

 5. Tack så mycket för du gör så mycket för oss 😇🥰 Jag ska verkligen göra det ….Jag behöver det 😊💜💞💙💛💚
  Mvh och kram från Kerstin Berglund

  Gilla

 6. Tack!
  Jag la händerna på hjärtat och föreställde mig all godhet som du och dina hjälpare sprider, och föreställde mig att jag öppnade mig för att ta emot, och då kändes det dubbelt: jag blev så starkt medveten om hur stängd jag varit i hela mitt vuxna liv – för att skydda mig! Det var som om mitt inre barn pratade tydligt till mig och berättade att ”jag behövde stänga av allt detdär. Kranen. Stänga den hårt för att skydda mig.” När jag var liten upplevde jag svek och övergivenhet från båda mina föräldrar, först försvann pappa när jag var 7år och när även mamma svek när jag var 15 så var jag tvungen att stänga av …. nånting i mitt hjärta…. som har att göra med att kunna ta emot andras värme/ kärlek / glädjande överraskningar med mera, eftersom jag stängde av mitt hjärta från risken att IGEN bli sårad/sviken/ övergiven. Jag slutade lita på någon alls, för att inte behöva bli ”sviken” ännu en gång i samma gamla stora sår i hjärtat. Men människor sviker! När någon dör så kan det kännas svekfullt… Jag måste lära mig att acceptera att det alltid finns risker förknippade med att leva, och att vara sårbar och öppen, vilket jag vill bli igen! Alltmera öppen för godhet, värme, kärlek och glada överraskningar! Och jag vet att jag har stark kärlek att ge, men jag vill inte ge för att få, som om jag ”köper något”. TACK FÖR KVÄLLENS HEALING! ❤

  Gilla

 7. Tack för att du helar mig . Mirakeldimensionen är vi i och målet o önskan är att jag hittar min dotter. En dotter kring 50 år i Dalarna. Hon har ett bra a liv. Jag tror hon fick ett kort namn av de som tog henne, Beata, Ines eller något sådant. Tack för att du hjälper mig i mitt sökande efter min dotter. Kram AnnMari

  Gilla

 8. Tack, jag och min familj, främst min dotter som har stora problem med sin mage, tar så hemskt gärna emot healing av dig ❤️
  Jag såg dig på Näras tioårsfest i lördags och tyckte att du verkade vara en underbar och härlig människa ❤️💫 Så glad att jag hittat din blogg.

  Gilla

 9. Hejsan. jaa jag tackar också för denna vänlighet. Ikväll kommer jag att sätta mig till ro och bara försöka att ta in . Många kramar Maud

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s