Min sommargåva: Så här gör du för att färdas mellan dimensioner

Varje år brukar jag ge bort en sommarmeditation eller en andlig övning du kommer att ha nytta av i livet. Här ger jag dig nyckeln till olika andliga världar!

Föreställ dig att själen inte är materia och och att den existerar utanför tid och den fysiska världen. Den kan hämta visdom från olika världar och dimensioner, vi kan hitta en oändlig källa till kunskap.

Det här är något som medium inte så ofta lär ut men de flesta tror att vi kan kontakta olika väsen i andra världar. Det finns oändligt många andliga dimensioner, änglar, naturväsen, andliga guider, lemuren, Atlantis, allt finns tillgängligt för oss om vi tar det som en upplevelse och tror att det är möjligt. Du kan med denna meditation kommunicera med änglar, naturväsen olika uppstigna mästare, minnas Atlantis, bara din fantasi sätter gränser. Det här är en shamanskt resa mellan världar på ett nytt sätt.

Om du har en trumma eller bara vill sitta ner och visualisera så ska jag berätta här principen bakom att färdas mellan dimensioner och hur du kan göra, och sedan är det bara att sätta igång!

Eftersom det finns så många världar och andeväsen att möta, brukar man kategorisera olika dimensioner till olika chakran.

Det är bara ett sätt att kategorisera, och vilka världar eller vilken kunskap man vill hämta genom olika chakran bestämmer man själv. Ett annat sätt att göra meditationen är att man föreställer sig att man är i ett rum med olika dörrar till andevärldar, det kallas akashabiblioteket. Du behöver inte göra det krångligt, huvudsaken att du vet vilken dimension du vill till. En del medium beskriver att det finns 22 chakran, andra tolv och att portarna till andevärldar finns utanför kroppen. Du kan bestämma själv.

Du kan göra meditationen både som en inre resa eller med öppna ögon och bjuda in dem till vår dimension för att prata med dem och skriva ner svaren du får.

Kontakt med naturens energi och vissa naturväsen kan man placera i rotchakrat till exempel. Jag brukar öppna hjärtchakrat för att få kontakt med döda anhöriga och den andevärlden.

Du kan ha ett chakra där du söker efter minnen eller kunskap från Atlantis till exempel. Bara din fantasi sätter gränser och inget kan vara fel av det man upplever under en självrespekt. Syftet är att få ett vidgat perspektiv, lösningar på problem man har, vägledning i livet eller bara en rolig upplevelse.

Jag ska berätta hur du gör en själsresa till den tionde dimensionen. Jag föreställer mig den tionde dimensionen som en plats i andevärlden som är hela galaxens mitt, och där finns andliga mästare från andra dimensioner som är kärleksfulla och mer utvecklade än vår dimension.

De andliga världarna:

Rotchakrat – Bergens, vattnets, elden och luftens väktare. Här kan du få kontakt med naturen själv eller en värld befolkad av olika väsen, fornnordiska gudinnor som styr dåtid, nutid och framtid; Urd, Verdandi och Skuld.

Bukchakrat – här kan du ta kontakt med vättar och devor, kraftdjur, skogens rådare och naturens andevärldar, gudar och gudinnor. Här kan du möta troll eller vättar och tomtar i dessa världar.

Solar-plexuschakrat – Här kan du ta kontakt med minnen och den känsloenergi som finns på en plats. Du kan söka efter minnen du haft i Atlantis eller vilken tid som helst. Du kan se vad som hänt på en plats tidigare eller vilken relation du och någon annan haft i tidigare liv.

Hjärtchakrat – När du öppnar hjärtat och går in i den energin får du kontakt med döda anhöriga och här kan du möta både människor och djur.

Halschakrat – här kan du ta kontakt med guider och uppstigna mästare från olika andliga traditioner.

Tredje ögatchakrat – Här kan du ta kontakt med änglar och olika ljusvärldar. De väsen som lever på den här dimensionen har aldrig varit människor utan de helar dig och stärker ditt inre ljus

Kronchakrat – här kan du ta kontakt med Helheten. Du kan känna att vi är alla en del av ljuset och det är det enda som finns, enhet, kärlek och frid. Här får du kontakt med din livsväg och din livsuppgift här och i många liv.

Gör så här:

Ligg ner och slappna av. Har du en trumma eller kan lyssna på en trummeditation kommer ljuden att hjälpa dig att visualisera och uppleva saker på din resa.

Nu ska du färdas genom dimensionerna. Föreställ dig att ditt medvetande är en observerande stjärna fylld av kärlek och visdom. Din inre observerande stjärna svävar i bröstkorgen, som en vilande och observerande del av dig.

Föreställ dig att ditt medvetande flyttar till det chakra där den andevärld du vill ha kontakt med finns. Låt energin från chakrat fylla hela din kropp.

Lägg märke till hur det ser ut i den värld du hamnat i.

Lägg märke till miljön och hur de kommunicerar till varandra, de kanske använder ett galaktiskt språk.

Du dras till en person som kan se ut hur som helst. Fråga den andliga mästaren efterbilden andlig kunskap mästaren kan ge dig just nu.

Om du har ett personligt problem så kan du ställa olika frågor och få svar.

När du är färdig dras du in i chakrat igen och dras tillbaka i kroppen.

Nu vill jag höra vad ni tyckte om den här meditationen och själsresan!💕 och precis som när jag skrev om mötet med mannen från Plejaderna så får jag nog frågan om jag tror på det man får fram i själsresan. Och jag tror på upplevelsen, att det ger ett annat perspektiv men inga tvärsäkra svar om hur livet eller dimensionerna fungerar.svar får man, men det går inte att veta om det är sant. Ta det som en upplevelse och se vad som händer. Jag går igenom dithörande mer ingående på den ettåriga mediumutbildningen.

3 kommentarer

 1. Tack för alla mailen. De ger mej längtan efter att kunna meditera så jag upplever något av det där stora hela som jag bara är en liten gnista av. Dessvärre har jag slarvat med medittationen i sommar. Vill men det blir så många ”… först ska jag bara ….” och plötsligt är det natt.
  Nu tex nu ska jag bara först gå ut en sväng med bästa kompisen – alltså hunden och sen ….
  Ska skärpa mej!

  Bästa hälsningar
  Ocki Tiger

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s