Höst och dags för helande ceremonier

Nu när höstmörkret börjar märkas tycker jag det är dags att ger er läsare av den här bloggen, en invigning till ljusbärare med livskraft och helande för hösten som kommer. Jag håller på att skapa några ceremonier som jag kommer att göra under dagarna som kommer och du behöver bara läsa och ta emot när jag är färdig.

Ceremonierna och meditationerna kommer att vara korta och innehålla healing och visioner framåt för att få tillbaka energi och andlig vägledning i livet jag kommer att fokusera på. Jag lägger upp fler inlägg med korta övningar och meditationer de kommande dagarna men först kan du vara med på…

Min öppningsceremoni

Sätt dig ner och ta några djupa andetag och tänd ett ljus. Att du tänder ett ljus och stillar dig är signalen för att vara med i ceremonierna jag skapar.

Bjud i tankarna in den stödjande kraft från andevärlden som du har omkring dig, änglar, vägledare, kärlek från människor du har omkring dig. Be dem att vara närvarande att ge dig mer vägledning, energi och kraft i livet.

Föreställ dig att du tillsammans med mig och de andra som gör ceremonin skapar en cirkel av ljus av vår gemensamma önskan. Föreställ dig att vi tar varandras händer, alla vi som har en gemensam önskan om mer ljus och kraft i livet, och du känner hur vi bygger upp en cirkel av ljus, av ljusarbetare.

Låt miraklerna börja…

2 kommentarer

  1. Tack! Detta ska bli min morgonstund imorgon att göra! 🙏🌼

    Skaffa Outlook för Android

    ________________________________

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s