Hur man känner kontakt med änglar

Imorgon, torsdag mellan 16-17 kan du chatta med mig på Tidningen Nära om änglar. Du kan redan ställa en fråga som du vill ha svar på i chatten. Här hittar du chatten och bortse från den konstiga bilden på mig! https://www.tidningennara.se/chatt/

Visst har Tidningen Nära blivit bra sedan de ändrade design? För er som ännu inte har läst tidningen vill jag verkligen tipsa om den.

En gång råkade jag skriva om något politiskt på min Facebooksida, jag tyckte det var väldigt jordnära och bra. Då var det en som kommenterade ”Här var det änglafluff!” Då tänkte jag att ingen någonsin har kommenterat det när jag skrivit om änglar

För de flesta människor är det lättare att tro på och känna närvaron av döda anhöriga, medan änglakontakt är något de flesta bara upplevt om man är i fara och känner skyddande och hjälpande närvaro. För att änglar inte ska bli så abstrakt och främmande har jag skapat denna ceremoni så att du verkligen fysiskt kan känna att det är en egen sorts andevärld vi har att göra med.

I den här ceremonin tänkte jag att vi ska kalla på dem så att du får en personlig upplevelse hur kontakt med andar eller änglar kan kännas. Jag tror det är individuellt hur man upplever änglar och gör du den här ceremonin kan du skilja på om du känner närvaro av andar, änglar eller någon annan andlig närvaro.

Gör en ceremoni för att känna kontakten med änglar

Nu ska du skapa en ceremoniplats, ett heligt rum. Det kan vara ett fat med vackra stenar eller kristaller, en skål med flingsalt (en symbol för att man renar rummet eller sig själv från tung energi) och tänd ett ljus.

Modul vill ge healing med änglaenergin kan du ta med ett foto på någon du vill ge healing till.

Änglar är andeväsen från ljusvärlden, jag tror vi kommer till ljusvärlden när vi dör. Ett starkt kärleksfullt ljus som omsluter oss.

När du tänder ljuset ber du änglarna att presentera sig.

Det viktiga är att du är uppmärksam på en skillnad i stämning i rummet, en frid, stillhet och kärlek. Fortsätt att vänta tills du uppfattar en energi som skiljer ut sig från känslan av kärlek eller ljus. Du kan uppfatta den som en rörelse i luften vibration du ser i rummet. Håll fast vid den energi som framträder och vilken känsla just den energin ger dig.

Försök se energin med ögonen. Försök känna närvaron som en egen person.

Be om healing och fortsätt känna energin. Be om att änglalikaste ska följa dig under dagen.

En kommentar

  1. Jag upplever starkt blått och vitt ljus runt mig varje kväll sedan några veckor. Som starka ljuspunkter som sveper fram, ändrar form och som svävar över mig. Känslan när de sveper över kroppen är lätthet och lycka. Det är en underbar upplevelse, men också väldigt omvälvande och lite skrämmande eftersom det inte är något jag själv försökt framkalla. Även om min intuition säger mig att det är änglar eller guider. Har du hört talas om något liknande? Har sökt på nätet men hittar ingenting som beskriver det jag är med om.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s