Gör inte detta med salvia!

Jag tänkte hitta på någon dramatisk rubrik som ”När huset blev svart” eller något sådant men jag berättar istället lite vad som hänt sedan sist i alla fall. I alla fall kanske ni hört att man kan rena hus med vit salvia. Jag brukar inte rekommendera det eftersom det bidrar till miljöförstöring när den importeras, så jag tror att min vän tänkte på det när hon gav mig torkad grön salvia.

Det var torsdagskväll förra veckan. En av mina vänner hälsade på och av en annan vän hade jag fått torkad salvia. Hon tänkte att grön salvia från trädgården borde gå lika bra att rena hus med som vit salvia, så vi tände och det skulle vi inte ha gjort för det luktade hemskt. Zakarias som var på sitt rum kände lukten ända dit och började vädra hela huset och sedan tände han doftljus och rökelse i alla rum för att få bort lukten.

Min värmepump har slutat att fungera och eftersom det blev kallt i huset, så jag tänkte att nu ska jag ringa till Peter, mitt ex som är elektriker så han får hjälpa mig. Han guidade mig i telefonen att slå av vissa säkringar och sedan sätta på värmepannan och slå på strömmen igen. Då small det till och sedan blev hela huset svart. Så om ni vit salvia renar en plats kanske grön salvia gör motsatsen?😀

Klockan var 21.30 när jag fick ringa på hos grannarna och fråga om de hade en nyckel till en lucka på utsidan av huset där det var ett proppskåp jag inte upptäckt under alla år jag bott här. Han kom och bytte propp åt mig men den fungerade inte heller.

Peter, mitt ex kom dagen efter och fixade elen men jag har nu beställt bergvärme som de kommer att installera om några veckor.

Sedan kom det ännu mer bergränsningar pga Corona även här i Karlstad, som fram till nu inte haft så mycket smitta. Jag fick ställa in kurser. Idag skulle jag egentligen ha haft en kurs men plötsligt har jag obegränsat med tid!

Förra veckan var Zakarias förkyld och hemma från skolan, och då hittade han på att fixa en podd till mig. Han kommer att göra ett intro åt mig och så kommer han att klippa och redigera programmen. Men det kommer nog att ta tid och jag vill helst lära mig redigeringsprogrammet så att jag kan göra den själv i framtiden när han tröttnar. Så i framtiden kanske jag har en podd där jag lägger ut meditationer och sådant.

Nu i helgen har jag ordnat en plattform där jag kan lägga upp distanskurser igen, det ska bli så roligt men det är väldigt mycket jobb att få den att fungera. För 15 år sedan hade jag distanskurser men jag gjorde det för ambitiöst med kursare varje vecka från eleverna som jag skulle svara på, så det blev för ambitiöst. På denna plattform för distanskurser kan man både lägga upp kursmanualer, ljudfiler och film om man vill.

Jag ska börja med att lägga upp en gratiskurs i personlig utveckling och sedan kommer jag att ha olika ämnen inom medialitet och healing.

Då kom jag på att det är dags att uppgradera hemsidan också, så igår har jag lagt in lite fler övningar och artiklar i olika ämnen och så kommer jag att få hjälp med en annan utformning på sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s