Cosmic language

Cosmic language

När jag läser andliga bloggar finns det ett uttryck som har börjat användas nu, cosmic language. Det är inget riktigt språk utan stavelser och ljud som sägs vara energikoder från andevärlden. En del försöker ta betalt för att du ska lyssna och få ljuskoder till dig, Prova gärna men betala inte, cosmic language har använts i två tusen år.

Vad många inte vet är att det är inte något nytt som kommit till jorden, du ska snart få en ceremoni du kan göra.

Det är inte något nytt att människor talar cosmic language, det Harolds gjort i 2000 år. Det är andespråket som är orsaken att vi firar pingst. I berättelsen kom en eld över människor och de började tala ett andligt språk som helade människor och gav dem förmågan att förutsäga vad som skulle hända i framtiden.

Så just denna helg, under pingsthelgen kan du börja tala eller sjunga andspråket, cosmic language.

Gör en ceremoni

Det gör du genom att sätta dig i meditation och kalla på ljusvärlden. Sedan ber du att få cosmic language, och helt plötsligt kan du sjunga eller tala energispråket. Sedan kan det finnas någon som lyssnar som plötsligt förstår vad det betyder och kan tolka det.

Det är bara att sätta igång! Vi tror ofta det vi gör är nytt. Men jag tror det här är en andlig tradition i olika kulturer och religioner, ett slags bönespråk som helar eller ger energi till den som använde det.

Du kan ljuda ett mantra eller hitta på egna ord, det har samma betydelse. Känn hur ljuden skapar en vibration i kroppen och ger dig energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s