Naturens levande väsen

Ett ämne på min ettåriga mediumkurs s

en bild nära mitt hus i regnet

Ett ämne på min ettåriga mediumkurs heter ”Naturens levande väsen”

Jag tror att vi lever som en del av andra typer av andar och energi omkring oss hela tiden och vi kan få hjälp av dem om vi öppnar oss för världarna och energin omkring oss. Det finns många fler energifyllda platser där människor har gått för att be till naturens väsen under hundratals år och om man hittar en sådan plats kan man fylla sig med energi, få starkare medial förmåga och helande. Det är som mänskliga laddstationer.

I Gutalagen från 1200-talet står det att det var förbjudet att gå till skogen för att offra mat eller dryck. Kraftplatsrr var ofta källor stora stenar eller gamla träd.

Gå ut i naturen, känn att du är närvarande i nuet utan mobil och låt naturen öppna sig för dig och känn om du dras till någon speciell plats för att ta emot helande.

Alla ni som bor på ett ställe med namn som ”lund”, ”åker” ”vi” så syftar namnet på en speciell kraftplatd på en åker eller lund. Det finns platser som har namn från tusen år tillbaka, till exempel ”Torsby” eller ”Onsala” (som betyder odens salar” och kanske är det en av det som nu kallas kyrkans ängar, där vi var och gjorde ceremonin.

Man trodde att man levde mitt ibland döda förfäder, naturens olika medvetanden och andevärldar. och så tror jag också och då blir livet mer spännande.

Den här bilden gick jag ut och tog nyss utanför mitt hus i regnet. Hittar du ingen gammal energiplats kommer ändå naturens lugn att hela dig och jag tror det är nyttigt att öppna sig för mirakler i livet.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s