Hur man skyddar sig från energi från andra på avstånd

Sedan en tid tillbaka har det gått ett rykte om mig att jag kan upphäva svart magi så nu finns det magiska blå stenar som jag gett människor på lite olika ställen i världen, Iran, Irak, Syrien, Afghanistan och Dubai. Jag tror på att man kan påverka människor på avstånd bara genom att tänka intensivt på dem och försöka förmedla en känsla, så här ska jag skriva lite om det och hur man kan låta bli att bli påverkad av dålig energi.

Jag tror att man bara blir påverkad av den man på något sätt haft kontakt med. Energipåverkan från andra är starkare ju närmare relation man haft med personen, det blir en slags telepatisk kontakt.

När man har lärt sig att känna igen energin från personen så gäller det att byta energifrekens, flytta fokus i tanken till en annan person eller djur som man har tänkt ut i förväg. Eller någon som ger healing.

Så det första steget är att känna att man påverkas av någon annan persons vilja och tankar och nästa steg är att tänka på någon som ger starkt positiv energi.

I Mellanöstern är de inte diskreta när de utövar svart magi, de gömmer kycklingben i personens lägenhet eller små lappar med besvärjelser i avsikt att skrämma personen de utsätter.

I vår kultur är det haters på Instagram eller facebook som skriver att de ska förfölja en eller sprida dåliga rykten, men principen är detsamma, det är svart magi i syfte att skrämma mottagaren. Då gäller det att byta frekvens och visualisera att man drar till sig den positiva energi man har omkring sig, allt bra man har i livet.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s