Att låta andevärlden tala till dig

Jag sitter i mitt vardagsum med ett ljus tänt och det är alldeles tyst, jag låter bilderna komma till mig som en inre film. Jag är sierska, det är mitt kall, jag har inte kunnat göra något annat i livet. Jag känner närvaron från den andliga världen och jag frågar dem, vart leder ni mig?

Jag ska berätta här hur jag själv gör när jag söker svar på frågor om min livsväg och livsuppgift genom tre tarotkort.

Jag förstår att de tycker att jag har ett viktigt uppdrag, jag vill lära ut och berätta hur det är att vara andlig i vår tid, vad är det vi söker och vad är det vi behöver? Jag kallar på dem, mina vägledare och mina förfäders andar och jag ser ansikten på dem, om de svarar mig verkligen. De talar om min livsväg och min livsuppgift och det uppdrag som är mitt eget.

Jag lägger ut ett Tarotkort för min livsväg och samtidigt får jag en inre film, människor, platser, händelser. Vad som gett mig kraft och vad som tagit mig bort från den andliga vägen, allt i ett enda kort.

Jag lägger ut nästa kort som visar vägen och möjligheterna framåt, jag lägger ner kortet, lutar mig tillbaka och låter bilderna skölja över mig. Nu visar bilderna händelsef i så snabb takt så jag inte h7nner förstå dem, både glimtar från framtiden, symboliska bilder och känslor så jag öppnaar ögonen innan bilderna tagit slut.

Det sista kortet visar resultatet, ocy då förstår jag plötsligt bilderna och vad de ville säga mig, jag ser mig själv hålla en lykta och visa vägen, sierskans väg. Sierskan både visar vägen och hittar vägen och det är min andliga uppgift.

jag frågar förfäderna vid min sida om jag tolkat budskapet rätt och förfäderna säger att det jag visar är det man kan lysa upp med en lykta i sin hand och då kan jag hitta dolda skatter att ge till människorna som följer i mina spår.

Den senaste tiden har jag verkligen funderat mycket över att andligheten har blivit så ytlig, som att människor försöker sälja en produkt istället för att ge redskap för ett lättare sätt att leva. Och här har jag visat för er som läser hur man kan använda sin inre vägledning till att tänka på ett nytt sätt.

Det räcker att man drar tre tarotkort, det första kortet visar situationen, det andra möjligheterna och det tredje visar resultatet i det man frågar.

Annons

9 kommentarer

  1. Tack för att du finns Anna-Lena! Vi behöver dej här på jorden! Jag har fått en del fysiska meddelanden som jag har förstått en stund EFTERÅT ! Men de har varit bevis på att mina nära kontaktar mej! Skulle gärna berätta! Må så gott A-L med stor kram från mej, Hedda. ♥️🌹

    Gilla

  2. När jag drar tarotkort ska det vara hela leken med? En del har ju bara Stora Arkanan som dom drar kort ur. Tack för svar/ Britt-Inger

    Gilla

  3. Jag använder ofta bara tre kort som visar dåtid, nutid och framtid. Ska prova din modell också, tack för ett bra tips.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s