Jag åker till ett hemligt land och gör en ceremoni för att väcka bergens energi

Det här är Vilhelmina flygplats.

När jag landade för att fira jul i Vilhelmina och flygplanet stannade sänkte tystnaden sig över flyplatsen och kylan bet i huden, -25 grader, det enda som hördes var snöns knarrande under skorna och jag kände att jag är hemma. Jag fick träffa många intressanta människor och jag åkte direkt från kylan till ett varmare land där jag ska göra ceremonier.

Ingen får veta var jag är eller vad jag gör här och det var stressigt in i det sista om jag skulle komma iväg. Det är inte alltid så att människor vill berätta att en sierska dykt upp för att göra ceremonier.

Jag landade i ett betydligt varmare land. På kvällen fick jag ett meddelande från Camilla, som bor i Vilhelmina och som växt upp på samma fjäll som jag är, Stöttingsfjället:

”Precis gjort en trumming i Latikberg. Det var mycket intressant dök upp en hel armé av schamaner som trummade o gjorde strupsång. Sen ser jag hur det var en öppningsceremoni för stöttingfjället och visas att det har samma funktion som Mount Shasta. På nått sätt va du med och såg dig i en yttre cirkel och att er ceremoni i sommar var initiering för dagens. En cirkel som gick in i den här cirkeln vid stöttingfjället.

En stor energikula ungefär som en kokt äggula åkte upp ur stöttingfjället. Den hade legat inkapslad dold men nu klev den upp och fri att vara sig själv. Inte som en apus (bergsande) utan större. Ja det va som de hade väntat på den här ceremonin. Vi blev lite överraskade av att det kom mängder som bistod. Som brorsan sa ”det va som hela byar anslöt och ställde sig o trummade sjöng o stampade fötterna i backen”.

Då förstod jag att jag måste åka på toppen av bergskedjan i det här landet och göra en ceremoni för att väcka energin i det här berget så att människorna känner jordens och naturens energifrekens. Att vi blir sammankopplade med naturen och känner en samhörighet med jorden som en levande energi så att vi blir enade att rädda jorden från miljöförstöring och klimathot.

Det tog lång tid innan vi tog oss till toppen på berget.

Så här gjorde jag bergsceremonin

Vi satte oss och visualiserade att vi smälte in i naturen och ” kommunicerade med bergskedjan och den energi som fanns i det här berget. Sedan visualiserade vi en ljusbåge till Stöttingsfjället och att vi väcker bergens kraft på jorden i dessa tider, och att energin från mineralerna kommer fram.

Jag tänkte att du kan göra på samma sätt vid ett berg nära dig.

Det här är bara en av de ceremonier jag kommer att göra på den här platsen. Jag ska också avsluta ceremonin jag påbörjade med er den 11.11 kl 11.11 och den ska jag göra på nyårsafton.

Annons

En kommentar

  1. Vilken otroligt rik existens du befinner dig i! Man blir ju litet avundsjuk på vilka erfarenheter du är med om. Vad kul att jag råkade finna dig, vill veta mera och lära mig mera om vem vi egentligen är. Din Kurt från Ekenäs i Raseborg

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s