En hemsk natt och min ut- ur-kroppen upplevelse

Nu ska jag berätta om något som hände mig i lördags. Jag var och höll en kurs i Reiki i Linköping och jag skulle få övernatta hemma hos arrangören i hennes hus. Arrangören är ingengör och har studerat kvantfysik. På kvällen satt vi och pratade om senaste nobelpriset i fysik och att man kan bevisa att två partklar kan höra ihop oavsett avstånd.

Vi pratade också om att det finns sju dimensioner och att det kan finnas parallella verkligheter och att all tid är samtidigt. Då kom det en matematiker och hälsade på med sina barn och vi pratade om att i framtiden kan upptäckterna med fotonpartiklar leda till blixtsnabbt internet. Så passande att jag själv verkade hamna i en parallell verklighet senare i den ut ur kroppen upplevelse jag fick.

Sedan ringde jag mamma. Hon bor ensam i en lägenhet i Vilhelmina och är 89 år. Hon berättade att hon var sjuk, hon var matt och svag och hade ramlat och hade legat i flera timmar innan hon lyckats sätta sig upp. Då blir man ju orolig för jag vet ju inte hur sjuk hon är.

Min syster var tio mil bort men skulle gå hem till henne nästa dag. På natten vaknade jag och låg och tänkte på om jag skulle behöva åka hem. När jag legat vaken i flera timmar somnade jag i alla fall.

Men plötsligt vaknade jag och kände att jag drogs ut ur kroppen. Det har inte hänt på många år, och jag såg att jag svävade ovanför mig i sängen, ungefär en meter utanför. Jag förstod att jag inte hadd mycket tid på mig så jag tänkte på mamma för att kunna förflytta mig dit, och direkt var jag där och jag såg att hon sov. Jag försökte smälta in i henne så jag kunde känna hur hon mår, och jag kände att hon var svag och illamående.

Jag kände att jag var helt vaken och där, fast min kropp var ett svävande moln bredvid henne i det mörka sovrummet. Så fort jag känt det kände mig jag lugnare och då drogs jag tillbaka till kroppen och somnade.

Sedan vaknade jag, trodde jag, det kändes inte som en dröm. Mdn när jag steg upp stod min dator och skrivare på golvet i hennes rum.

Jag gick ner för trappan och i badrummet stod min arrangör ochbortade tänderna, hennes två barn badade i badkaret. ”Vilket fint badkar du har!” sa jag till henne. Men jag fick ingdt svar och jag tänkte att det är något som inte stämmer. Är jag fortfarande i kroppen? Eller är jag i en dröm som känns verklig? Jag tänkte att om jag går tillbaka till mitt rum och ser en skrivare på golvet så vet jag att jag drömmer, men ser det ut som i verkligheten är jag vaken eller är utanför kroppen fortfarande. Jag gick upp och det var ingen skrivare på golvet. Det såg också ut som att det var tidigare på morgonen. Jag gick ner igen till badrummet men det var tomt, och det fanns inget badkar utan en dusch.

sedan vaknade jag på riktigt och låg i sängen. Jag vet att ibland när man har ut ur kroppen upplevelser kan det dyka upp saker som inte hör till nutid, utan det kan vara något man haft tidigare eller i framtiden. Det är som att i det tillståndet får man glimtar från framtiden.

Jag berättade om händelsen och drömmen när vi åt frukost och arrangören berättade att hennes två barn kommer nog att bli glada för de håller på att leta efter just ett sådant badkar jag sett.

Min mamma hamnade på intensiven och hade blödande magsår. Men hon klarade sig ännu denna gång och jag är så tacksam över den tid vi får ha henne kvar.

Jag håller en kurs i mediaöitet i mitt hus i Karlstad den 3-4 december och då lär jag ut en övning för att se över avstånd. Jag har övernattning i mitt hus. Här hittar du kursen i min Kurskalendder

Annons

10 kommentarer

 1. Fina Anna-Lena! Vilka spännande upplevelser du får! Och tack för att du delar dem till oss andra, det kanske blir vanligare med sådant i framtiden, då har vi hört om det och behöver inte bli så förskräckta!? Jag läste också om de parallella verkligheterna och din berättelse är fantastisk!! Ja, fint att din mamma fick hjälp! Ha det bra!!!

  Många hälsningar från Aslög

  Hämta Outlook for Androidhttps://aka.ms/AAb9ysg ________________________________

  Gilla

 2. Jag har aldrig tänkt att jag är utanför kroppen, men jag har gjort det eller upplevt det flera gånger, fast jag svävar inte iväg. Jag har ”vaknat” och satt mig upp i sängen, vänt mig om och sett mig ligga där med slutna ögon fast jag tycker att jag har ögonen öppna. Jag pratat med någon om vad som ska göras, jag har svarat ja, jag ska göra det, ja jag ska hälsa det. Vid andra tillfällen har jag många glimtar i det ”vakna” tillståndet, ser i bilder och får budskap som är lite kluriga att lista ut, igår morse skulle jag avlägsna ”plåstret” fick en känsla av metafor av min läkning på insidan. tack för att du skrev om detta för då kom mina bilder tillbaka till mig.

  Gilla

 3. För flera år sedan drömde jag ofta att jag sov, men ändå stod jag bredvid och såg mig själv sova. Vet inte om det är att jag är utanför kroppen. När jag berättat det, svarar folk, jaha,så kan man drömma.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s