Se in i framtiden

Se in i din framtid

I den här meditationen ska du föreställa dig att du får tre dyrbara julklappar från ditt andliga stödjande team som fanns vid din sida sedan du var i andevärlden innan du föddes. 

Föreställ dig att du ser paketen framför dig och i varje paket finns en möjlighet eller gåva, eller en plats du kommer att få under den närmaste månaden. 

Det första paketet är från vilka du kommer att få kärlek från den närmaste månaden.. 

Föreställ dig att du öppnar paketet och se vilka bilder och symboler du får till dig. 

Det andra paketet innehåller vad du kommer att få för upplevelser eller resor. 

Det tredje paketet innehåller vad som kommer att ge dig energi den närmaste månaden.

Jag hoppas ni har gillat min andliga adventskalender och jag önskar er alla en riktigt God Jul!❤️🎄

Jag kommer att låta kalendern vara kvar en tid så du kan gå tillbaka till övningarna när du vill! Jag har uppdaterat min kurskalender med vårens kurser på min hemsida.

Annons

8 kommentarer

 1. 🙏 Tack!
  Jag har tyckt mycket om dessa små enkla och nyttiga små övningar! En del har varit stora upplevelser andra mindre men alla så välbehövliga!
  En del har jag missat men ämnar gå igenom igen. Tacksam! Önskar dig God Jul tillbaka!💜

  Gilla

 2. Jag vill tacka dig för alla fina övningar jag kan träna på för att nämna mig andevärlden. Det har varit en längtan och spännande varje dag i hela 24 dagar. Tackar dig innerligt för att du delar med dig så frikostigt. Gott slut och gott nytt år.

  Gilla

 3. Kjære Anna-Lena!

  Godt Nyttår! Må din vei komme deg vennlig og mildt i møte i det nye året. Hjertelig takk for din adventskalender med spennende luker. Den har jeg hatt så mye glede av, og den har hjulpet meg å komme igjennom adventstiden❣️

  Jeg har skrevet ned alle oppgavene i ei bok. 6 av de damene som var på kurs med deg her hos meg i Mosjøen, har faste meditasjons kvelder. Vi har planlagt å repetere en del av oppgavene i noen av lukene.🧚 Så igjen – tusen takk!

  Det hadde vært utrolig fint om du en gang hadde laget en blogg på hvordan finne igjen saker og ting som er blitt borte.😃 Vi prøvde under kurset ditt, men ingen fikk det til. – Akkurat nå hadde jeg virkelig hatt bruk for å kunne dette, men det er kanskje en helt spesiell GAVE som ikke er så lett å lære?😉 – Jeg leter etter en astrologibok med hvit og blå perm. Den har jeg lånt av Greta, en god bekjent. Boka handler mye om månens plassering i de forskjellige stjernetegn. Jeg håper det er greit om jeg ringer deg om dette?

  Vennlig hilsen, med mye lys og varme, fra

  Karin Stokka

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s