Frekvenshöjning, tidslinjer och olika andliga dimensioner

Inför det nya året ska jag ge dig en ceremoni för att skapa mer positiva upplevelser i ditt liv, men först ska jag berätta lite om det jag fått en del frågor om den senaste tiden. (Om du har andliga frågor du vill att jag ska ta upp på bloggen, kan du maila mig här: alv@bahnhof.se) Jag har utbildat människor i andlig utveckling i 25 år.

Jag tror att vi lever i ett multidimensionellt universum. När vi förändrar vårt förhållningssätt till världen förändras det vi upplever och vi kan skapa mirakler i våra liv. Ibland kan man känna att olika tidslinjer möts, en dag kan kännas ovanligt lång eller kort, vi kan möta människor som vi plötsligt känner igen från ev avlägsen tid.

Det är möjligt att färdas i dimensionerna och i andliga världar i meditation, det finns världar av ljus och andliga lärare i världarna som vi kan söka upp när vi behöver dem.

Det är bara i en materiell värld vi kan uppleva tid, om vi tänker oss att den andliga världen existerar utanför materien så kan vi ibland uppfatta glimtar från det som varit och kommer och även alternativa framtider. Det är det jag kallar tidslinjer, de möjliga framtider som skapas och som förändras beroende på våra val. Jag tror att vi lever för snabbt i vår tid, vi har inte tid att upptäckande tidslinjerna korsas och då man kan uppfatta glimtar från framtiden eller förfluten tid. När vi uppfattar dem är vi inne i en frekvenshöjning, där vi uppfattar världen eller livet annorlunda. Då är det dags att passa på att förankra eller manifestera saker. Jag tror att vi byter frekvens beroende på vad vi väljer att fokusera på. Ibland behöver vi sänka vår frekvens och vara helt närvarande i nuet och uppleva naturen och skönheten inom oss.

Här får du en ceremoni du kan göra för att förankra en känsla i framtiden och jag ska berätta hur du kan höja din frekvens. I vår kommer jag att ha en helgkurs som handlar om att färdas i de andliga dimensionerna och höja din energifrekvens. Jag ska lära dig hur du blir en dimensionsvandrare som kan färdas i olika andliga dimensioner och skapa det du vill. Här är en övning från kursen jag skapat!

Gör så här för att färdas i dimensionerna och höja din energifrekvens

Kalla på dina ljusguider i den andliga världen inom dig. Du behöver inte veta vilka de är, men det är ditt andliga team som du kan hämta stöd och vägledning hos. Känn att de omsluter dig.

 • Nu ber du ditt team av andliga guider att du ska höja din energifrekvens till änglarnas dimension. Snart kommer du att kunna känna en vibration i kroppen, ungefär som en rysning från fötterna och upp genom kroppen. Det känns som vågor av energi som gör att du skiftar fokus, du är mellan tidslinjerna där du kan skapa utanför tiden.
 • Ta fram din kalender och skriv ner det du vill ha mer av i framtiden, kärlek, glädje, äventyr, glädje, passion, framgång eller vad du vill ha mer av i ditt liv.
 • För varje ord du skriver ska du förankra det i framtiden genom en inre bild eller känsla.
 • Föreställ dig sedan att du omsluts av ett team av andliga guider som håller din höga energi kvar, där du är skapare av ditt liv, och ta några djupa andetag. Hur kändes det?

En viktig sak att tänka på när man gör övningen är att man inte ska ha själva de positiva känslorna som mål, utan de är till för att man ska få de inre bilder och visioner man vill se av sin kommande framtid på sin bästa möjliga tidslinje. Känslorna är ett resultat av de positiva händelser vi vill ha.

Det viktigaste av allt vi gör är att hjälpa någon annan, se att vi är en del av en helhet, både det vi gör för jorden och människor omkring dig.

Jag har tänkt att hålla en helgkurs i detta tema den 3-4 juni i mitt hus i Karlstad. Vad tror ni om det? Den kommer att handla om att färdas i andliga dimensioner, uppstigna mästare, änglateam som hjälpare, kanalisering, trumresor, vägledda meditationer, att byta frekvens för att skapa mirakler i livet.
Vad tycker du om det jag skriver om frekvenshöjning och andra dimensioner?

Annons

9 kommentarer

 1. ♥️Tack tack tack för möjligheten i juni mycket intressant dessvärre har vi hälsomässa/alternativ mäss dag på HeaLoge helgen efter där jag behöver förbereda iordningställande👏 Du kanske vill delta 🫶 Bästa hälsningar från mig Anki♥️I Lödöse

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

   • Kan jag även önska det jag vill ha eller vill ha mer av fler gånger blir det starkare då? När jag kommer upp i frekvens så skakar hela kroppen och ibland bara armar och händer. Det var lite läskigt dom första gångerna men sedan jag läste det här inlägget så förstår jag. Hoppas att jag har uppfattat det rätt, du får gärna skriva om det är rätt uppfattat ❤

    Gilla

 2. Jag känner mig orolig för att skapa – är rädd för att det jag skapar inte är det bästa för mig. Kan man gardera sig genom att tänka ”detta vill jag ha om det är till mitt bästa”?

  Gilla

 3. Det låter som en mycket intressant kurs. Jag kan absolut tänka mig att gå en sådan kurs hos dig. Känner att jag vill återuppta mina kunskaper inom området. Det är många år sedan jag gick en kurs för dig senast och mina kunskaper har legat i träda länge. Behöver absolut öva upp mig och återuppta mina övningar och min tro på min förmåga. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s