Andlig utveckling

Sedan jag var liten har jag varit medium och sierska och sedan jag var 27 år har jag jobbat heltid som medium och hållit kurser i personlig utveckling. så många olika människor jag träffat!

i Reiki finns ett tankesätt att vi ska leva närvarande, vara tacksamma för allt vi har i livet och vara vänlig mot alla människor. Nu när jag ser tillbaka på det viktigaste inom andlig utveckling är det precis detta, att vara vänlig mot alla människor, försöka undvika att bli osams med någon eller ge någon en dålig känsla.

En av mina bästa vänner har en son som dog förra veckan, det var helt oväntat föör alla. Under hela veckan har jag tänkt på att det enda vi har är kärleken som vi kan vara nöjda över närr vi ser tillbaka på livet och om vi förlorar kontakten med någon eller någon dör, så är kärleken det band som finns kvar, som vi minns. Och jag tror det finns kvar efter döden också.

Så självklart egentligen, men vi behöver bli påminda minst en gång om dagen att vara vänlig, uppmuntra människor och vara närvarande i nuet.

Annons

5 kommentarer

 1. Hej Anna – Lena. Jag går igenom en mycket svår tid i mitt liv just nu. Ditt mail idag rörde mig djupt och gör mig tyvärr ännu mer orolig. Tror att det var meningen att jag skulle få läsa dina kloka ord idag. Finns det möjlighet att få en stund via telefon eller länk med dig? Självklart mot ersättning. Jag behöver verkligen hjälp och vägledning.

  Kärleksfulla hälsningar. Nina💫🧚‍♀️

  Gillad av 1 person

 2. Tack för att du skrev detta. Är så ledsen för det är så längesedan jag pratade med min son. Säkert ett par veckor sedan. Sist sa jag att jag inte ville prata politik, krig och sånt som vi ändå inte kunde göra mycket åt. Då sa han att vi då inte behövde prata alls mer. Tänkte ta honom på orden så att jag i alla fall inte skulle ringa upp först. …. men nu tror jag ändå att jag gör det. Längtar efter att få höra hur han har det i alla fall. Vänliga hälsningar Ocki Tiger

  Gilla

  • Tack för att du skrev detta och jag tror absolut att du ska ringa din son! Det kanske var meningen att jag skulle skriva det här blogginlägget just nu. För det blir aldrig bra om du har tänkt att vänta tills han ringer, han får stå ut med att det finns annat att prata om än bara det han själv väljer.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s