Om mig

Anna-Lena Vikström

Medium, traditionell sierska

Det här är min blogg men jag har en hemsida som ser nästan likadan ut! Där hittar du mer om mig, övningar och tips i olika ämnen och gratis kursmanualer att ladda ner i olika ämnen. Här på bloggen får du läsa om mitt liv och hur liv till vardags. www,anna-lena.se

Här får du lite information om mig!

Känd från TV 4, radio P 4, dagstidningar och veckotidningar och profil i Tidningen Nära

Här får du läsa om mitt annorlunda liv! Jag lägger också in en del texter från min hemsida i bloggen så att du kan läsa hemsidan från mobilen.

Du kan prenumerera på min logg så du ser när jag uppdaterar den!

Jag arbetar som medium och sierska, traditionellt medium i den tradition som funnits i Sverige i hundratals år

Att arbeta som medium och sierska är ett annat sätt att leva. Det innebär att man lever mer närvarande i ute, ser till att inte stressa genom livet, lyssnar till tecken och vägledning i livet. Men en hel del resor, kurser, seanser och vägledning om livet i stort hinner jag med.

Utanför Vilhelmina är jag uppväxt, vid Stöttingsfjället i södra Lappland. Min bakgrund har hjälpt mig att se människan som en del av en större helhet, och detta är en hjälp i mitt arbete. Jag är utbildad diakon och har treårig utbildning till steg-1 psykoterapeut med fördjupning i psykosomatik och kroppsterapi.

Min synska förmåga är för mig en del av mitt liv som jag lärt mig som vuxen att konstruktivt använda.
Sedan tio år tillbaka jobbar nu heltid i hela landet med personlig utveckling, kurser och behandlingar, till exempel Reiki. Jag förändrade reiki i Sverige genom att förespråka öppenhet och låga priser.

 J

ag är född med en medial förmåga och började arbeta med detta som tonåring, men utbildade mig till diakon och steg1 psykoterapeut i ett försök att jobba med något annat. Trots alla mina utbildningar var det detta som jag blev kallad att göra, att ta fram de gamla traditioner vi haft i Sverige men som nu håller på att försvinna.

Jag vill förmedla att vi behöver få tillbaka den gamla kunskapen att alla har en intuitiv förmåga som vi kan använda i vardagen, genom att leva närvarande i nuet och acceptera oss själva och andra, och det roligaste jag vet är att träffa människor och berätta.

Riktigt välkänd som sierska blev jag inte förren NWT, Nya Wermlanstidningen gjorde telefonväkteri med mig och jag blev känd som ”Värmlands egen Saida”. Sedan har minst 20 olika tidningar gjort repotage om min mediala förmåga, jag har skrivit böcker, rest på olka platser i världen och gett vägledning och hållit kurser i personlig utveckling och fått vara med om mycket. Nu kan jag välja mellan de uppdrag jag får och göra bara det jag tycker är roligt.

Min förhoppning och min drivkraft är att alla ska hitta sin egen innersta begåvning, det man brinner för och gör med glädje, att tro på sig själv och sin förmåga att skapa och hela sitt liv. Det är en stor tillgång att också ha utbildning i psykoterapi och kunna erbjuda längre samtalsterapi än ett enstaka besök. Vid sidan av arbetet har jag också studerat psykologi på Karlstads universitet.

Jag har grundat AlphaOmega Reikimodellen, som ska garantera hög utbildningskvalitet på reikikurser till låga priser. På vardagar ger jag privatsittningar, (vägledningssamtal) och finner borttappade saker.
Många skriver och ringer från hela Sverige, och min målsättning är att svara på alla brev och mail som jag får men ibland kan det dröja

23 kommentarer

 1. Hei , jeg ønsker kontakt med deg for om mulig finne et kurs eller en form for veiledning som kan brukes for å skille intuisjon på egen person, fra de energier og intuisjoner man tar inn fra andre. Jeg opplever å ha sterk intuisjon for andre, men sliter med intuisjonen og fysiske tegn på egne vegne. ——– Muligens fordi de lett blandes med det man tar inn fra andre. Hvordan også ta vare på seg selv?
  Takk for din side.
  Karen

  Gilla

 2. Hej
  Det är skönt att någon i denna värld gör saker utan att alltid tänka på ekonomisk vinning.Det finns så många människor som tänker bara på sig själva,det är en lycka att kunna hjälpa människor som behöver det,och bästa tacket du kan få är ett leende eller att man kan se att man har gjort något gott för någon annan,Du är helt suveren,du är en solstråle.

  Hälsningar Harriet från Finland

  Gilla

 3. Hej Anna-Lena!
  Jag vill gärna kontakta er via mail då jag har lite funderingar. Kan ni vara snäll o skicka er mail.

  MVH //Diana

  Gilla

 4. Hej Anna-Lena!
  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig och be om hjälp att hitta ett försvunnet kuvertet. Jag tror att innehållet fortfarande ligger i kuvertet men är lite osäker, om det inte ligger i kuvertet så är det ändå viktigt att finna det som låg i : ett licens för min son som han behöver när han tävlingscyklar och ett chip som skall sitta på cykeln när han tävlar. Har letat och letat så jag tror jag håller på att bli tokig. Jag blir jätte tacksam om du kan hjälpa mig att finna tillbaka dessa två saker. Tack på förhand! // sussi

  Gilla

 5. Hej Anna-lena!
  Min son har tappat bort ett föremål, skulle det fungera om jag ringer eller måste han som
  tappat ringa dig? Och hur betalar man dig för tjänsten?
  Mvh Marianne

  Gilla

  • Ja, vissa studiematerial. Men i distanskurserna jac hade tidigare svarade jag också på kursbrev varje vecka och det blev alldeles för mycket jobb, mycket mer jobb än att ha helgkurser så därför har jag bestämt mig för att inte ha distanskurser alls under 2016.
   Men jag lägger ut lite ur kursinnehållet ur kurserna som övningar här, då och då.

   Gilla

 6. Hej
  Sen i går så ha jag haft som ett kraftfällt i mina handflata och då jag bara läger handen ovan på någons arm så reser sig deras hår på armarna och om jag försöker hitta den själv så blir fältet som en boll grejen är den att jag försökt hitta det logiska i det men kan inte det .
  Vad ska jag göra av
  Och
  Det känns som att jag har fått det av ett
  Då jag förut i dag lyssna på en av dina healing ljudböcker så ser jag ett ljus framför mig och det var så bollen trädde fram
  Tack för mig

  Gilla

 7. Hej vännen 💎
  Jag skulle vilja gå grundkurs rekihealing för dig. Ser att jag precis missat den. Vill redan nu boka in mig för nästa. När blir det och var kommer den hållas?
  Varma hälsningar
  Ellen 🌈

  Gilla

 8. Hej , Anna Lena vem var din mästare i Reiki o hur viktig tycker du att man leta efter Reiki kurs med mästare med LINEAGE. I mitt land/Brasilien, man få bara jobba som terapeut i Reiki om man är officiell registrerad o gör en del av en lineage med en mästare som ha ansvar ,hur funka i Sverige kan du snabb förklara?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s