Gratis Distanskurser

Vi har alla inre medfödda förmågor att hela, se in i framtiden och över avstånd. Tiden är inne att ta fram vår medfödda ursprungliga kraft och tro på att vi har den inom oss.

Det kommer en tid när vi litar på vår medfödda förmåga och använder olika healingmetoder som vi tycker passar oss bäst just då. Min tro är att om man en gång har känt energin, kanske genom att du fått healing, eller litar till din egen förmåga så kan man bara återkalla känslan inom sig när man fick healing och sedan använda olika metoder som du vill just då.

Du behöver alltså inte betala mycket pengar för att bli invigd i en ny energi, det räcker med att ta fram din inre helande förmåga och sedan använda vissa tekniker för just den healingmetod du just då vill använda.

Tidigare hade jag distanskurser men nu har jag inte tid med dem, utan nu lägger jag ut övningar så att man kan lära sig själv gratis på min hemsida, http://www.anna-lena.se

På Facebook har jag en grupp som heter Anna-Lenas Andliga och där lägger jag upp övningar för de distanskurser jag håller gratis och gör grupphealing eller initieringar som hör till kursen.

Ljuskroppshealing

Just nu har jag en distanskurs som heter Ljuskroppshealing och handlar om energier, andliga guider och dimensioner i den nya tiden.

Du hittar kursmaterialet som du kan skriva ut eller ladda ner på min hemsida

Annonser

28 kommentarer till Gratis Distanskurser

 1. Hanna Karlsson skriver:

  Jag kände kärlek, ljuset i som växte från ett litet klot till att vara samman kopplat med allt. En vacker vit skimrande näckros satt jag i. På varje blad topp stod en ståtlig, ljus, vacker och strålande ljusbärare. De fick mig att sväva upp till deras höjd ljuset strålade från dem in i mitt hjärta för att sedan stråla ut till allt. Kände sådan lycka. Sedan vart det svart kol svart, urs höll jag på att tänka med då blev jag medveten om att jag inte längre kände så om mörkret. Min nya känsla var lugn vila en platta att vila på innan något nytt eller en platta att stilla alla intryck för klarhet. Min tanke att om mörkret är tryckt kan jag våga ge mer. Tack för denna möjlighet . Kram

  Gilla

 2. Stina skriver:

  Hej!
  Gillar din sida och kurser, har inte gått någon än men vill göra det när det börjar. Vad jag verkligen är sugen på är att utveckla min intuition så jag undrar om du kommer att ha någon sådan distanskurs eller om det finns någon som är passande?

  Gilla

 3. Stina skriver:

  Det låter bra, det är isåfall distanskursen som är aktuell, när startar den?

  Gilla

 4. christina von Heidenstam skriver:

  hejsan hur många gratis distance kurser fins det en liten fråga bara skulle villja gå kurs igen om det fins möjlighet för mig ok

  Gilla

 5. Åse skriver:

  Hej.

  Två gånger av samma medium har jag fått budskapet att jag har förmågan att heala, hon såg en massa trollsländor runt mej. Hon säger oxå att jag ”inte kommer undan min andlighet”.
  Själv tvivlar jag mycket till det här…skulle jag ha healingförmåga? Näää!
  Men jag undrar nu, vad kan jag börja med?
  Har du någon gratisdistanskurs som skulle passa mej?

  Gilla

 6. Irene Friberg skriver:

  Hjärtligt tack för allt ljus och kraft du ger och delar med dig!
  Är ny här på din sida..
  Med ljus och lykta
  söker jag…

  Gilla

 7. Lena Jensen skriver:

  Jag är väldigt intresserad av spirits och din sida hittade jag när jag var online. Jag har varit så modig att jag och min dotter och en vän skall gå och se Terry Evans i Mariestad den 8/3. Detta skulle jag aldrig vågat för ett par år sedan. Lena

  Gilla

 8. Lillaja skriver:

  Vill dels säga att jag beundrar din inställning att dessa saker är gåvor och att man inte ska ruineras även fast de som arbetar med det måste kunna försörja sig.

  Sen är jag lite nyfiken på fortsättningen på ämnena som står listade. Är i ett kunskapsinsugningslägen där jag är som sen svamp 😄

  Är intresserad av bla shamanism både allmänt och healingen.
  Även att kraftge eller ladda föremål (tänker inte på att rena kristaller och sånt då)

  Gilla

 9. Lillaja skriver:

  Väntar nyfiket på de andra healingmetoderna som du skrivit kommer komma senare.
  Och beundrar verkligen din inställning till att ge tillbaka, att allt inte handlar om att tjäna så mycket pengar som möjligt på alla hela tiden.
  Tror själv att om man ger till universum så ger universum saker tillbaka. Tvivlar inte en sekund.

  Gilla

 10. Sara skriver:

  Hej,
  Jag har en stark intuition och en medial förmåga. Nu vill jag utveckla detta och hitta verktygen till få kontakt med andevärlden och det de vill förmedla.
  Jag kunna vägleda människor.

  Gilla

 11. sakaij skriver:

  Hej!

  Jag hittar inte sidorna. 😦 Länkarna fungerar liksom inte.

  // Katja

  Gilla

 12. Pia Braun skriver:

  Hej vilka distanskurser har du igång ? är det alla ? mvh Pia

  Gilla

 13. Hej, men vad var det för kurs och när var den? Är det så måste du ta kontakt med mig för det är klart att jag ska lära ut det som står i programmet! I så fall får du gå kursen gratis

  Gilla

 14. Kan du ringa mig, tel 054-190111

  Gilla

 15. Annica Udd skriver:

  Skulle vilja gå någon av dina gratis distanskurser för att prova på.
  Hur går man tillväga? Länkarna fungerar inte.

  Gilla

 16. Christina vonHeidenstam skriver:

  jag har lärt mig om tredje ögat healing o det går bra tycker jag har lärt mig också kropps skanning o det går bra det med vänligen christina

  Gilla

 17. Alexandra skriver:

  Hej! Jag har försökt att ladda ner dina gratis manualer men det går inte att komma åt, det står att innehållet inte finns/inte går att komma åt.
  Hur ska jag gå till väga?

  Hälsningar Alexandra

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s