Kurser

Helgkurser jag håller

Här kan du läsa lite om kursinnehållet i de kurser du är intresserad av. De flesta är för nybörjare, alla kan lära sig!

På min hemsida, www.anna-lena.se kan du läsa mer om varje kurs.

 


Reiki Grundkurs

Reikikurserna och kurserna i medialitet är de mest populära. På denna kurs lär du dig att ge healing till dig själv och andra och upptäcka din egen helande förmåga som alla har men som du inte lärt dig att använda. Du tränar dig att känna igen olika sorts energi och gör energihöjande övningar. Du lär dig att ge reikibehandlingar på arbetsplatsen, till djur, växter och barn.Du får också lära dig krishantering och samtalsmetodik och hur du gör för att behålla din energi och inte ta på dig andra människors känslor och energi. Läs mer här om reiki grundkursen


Reiki Fortsättningskurs

På denna kurs lär du dig att hela och se över tid och avstånd och du lär dig gamla svenska healingtekniker som du inte hittar någon annanstans, som hur man lämnar kroppen för att se över avstånd. Du lär dig också tekniker för att avståndsdiagnosticera problem och ge reiki till platser, och händelser i framtiden. Du får manifestera din högsta önskan i en healingceremoni och kanalisera en helande vision för ditt liv för att hitta din livsuppgift. Alla får en distanshealingbehandling. Läs mer här om reiki 2


Reiki Master och Helhetsterapikurs

Här är en kurs för dig som vill bli mästare i ditt liv. Under fyra kurshelgerutspridda på minst ett halvår får du en komplett yrkesutbildning. Du lär dig avancerade healingtekniker, regressionsreiki, bildtolkning, drömtolkning, kanalisering och reikiinitieringar, traditionella japanska reikitekniker och att lägga upp en behandlingsserie. Alla som hr gått kursen säger att den gett dem bättre självförtroende på alla plan i livet.

Dessa tre helger är obligatoriska, och den fjärde kurshelgen då du lär dig att hålla kurser i reiki, är frivillig. Du kan använda alla metoder var för sig, till exempel ge behandling i enbart regressionsreiki och healingkirurgi.

Du kan gå kursen för att arbeta professionellt med reiki och ha en reikiklinik och kan undervisa i alla grader av reiki, även mastergraden. Men du kan också gå kursen enbart för din personliga utveckling och för att bli mästare i ditt eget liv.Läs mer här om mästargraden i reiki

Kostnad 1900 per kurshelg. Den sista kurshelgen kostar 1500 kr, så den sammanlagda summan blir för alla fyra stegen med Masterteacher blir 7200 kr och för master och helhetsterapigraden blir 5700 kr.


Medialitet och multidimensionellt medvetande

På den här kursen lär du dig att utveckla din mediala förmåga. Jag arbetar utifrån den svenska traditionen och du lär dig att känna igen din intuitiva förmåga och skilja mellan fantasi och intuition.

Genom övningar som använder alla olika kommer du att hitta det som är just din starka sida, om det är att se bilder, fånga in budskap i ord eller på något annat sätt. Du lär dig att förmedla budskap från olika andliga dimensioner, änglar och andliga hjälpare och din egen inre visdom. Du lär dig också att göra själsporträtt och se över tid och avstånd, som kan vara bra att kunna om du vill hitta försvunna saker… Läs mer här om kursen i mediumskap

Ettårig Medium och Healerutbildning 

Ettårig medium och healerutbildning

Detta är en kurs med fyra kurstillfällen under ett år för dig som både vill arbeta med medial vägledning och träna dig i många olika mediala områden som du inte hinner med under en helgkurs. Kursen är upplagd så att du tränar med övningar både personligen och på distans.På kursen finns gästlärare i trancemediumskap och Psycic Art.  Läs mer här


Tarot – Att tolka korten intuitivt

Här lär du dig att tolka tarotkorten och att få en överblick. Du lär dig Sora och lilla Arcanan. En kurs för nybörjare och dig som vill använda tarotkort redskap för att se in i framtiden. Här lär du dig att tolka tarotkorten och grunderna i stora och lilla arcanan och hur du tolkar korten intuitivt. Ett enkelt system lär dig att snabbt se övergripande sammanhang och du lär dig att ge vägledning och spå andra med hjälp av tarotkorten.


Finn din själskraft

En kurs som lär dig att vara sann mot dig själv och känna igen din själs kraft. Du kommer att fördjupa dig i energianatomi, auran och chakran. Du lär dig att sätta gränser, hantera energitjuvar, kommunicera klart och att bemöta ”besvärliga människor” utan att tömma dig på energi. Du lär dig att känna igen olika kommunikationsmönster och härskarstrategier, och på vilka chakran du tömmer dig på energi, och övningar för att fylla dig med energi i olika livssituationer. Du får göra mediala övningar under kursen, att tona in dig hitta din själskraft, att avläsa andra människors själ och livsväg och göra själsporträtt. Du lär dig också att kanalisera själsblommor till var och en och övningar som stärker själen. Övningar och meditationer i par, enskilt och i grupp.


Änglamassage Anna-Lena Vikström, www.anna-lena.seÄnglamassage

Här lär du dig att ge en helkroppsmassage och blanda personliga kanaliserade massageoljor för olika behov. Du kommer att samarbeta med änglarna under massagen för att frigöra både känslomässiga och fysiska låsningar. Kursen innehåller helkroppsmassage, att blanda eteriska oljor och örter och helande änglameditationer. Läs mer här om kursen i änglamassage


Änglamassage Anna-Lena Vikström, www.anna-lena.seVandra i en regnbåge

I traditionen är regnbågen en bro mellan människan och andevärlden.
På denna kurs får du lära får lära dig att ge medial vägledning och kommunicera med änglar via regnbågens färger, helande färgmeditationer, att se och tolka auran, och kristallhealing. På söndag lär jag dig den nya healingformen jag grundat, aurafärghealing.
Du lär dig att använda ljuset och färgens helande kraft i auran för att hitta din livsuppgift och få auran att lysa. Kursen innehåller mycket praktiska övningar och färgmeditationer.

Detta är en helg som utvecklar din helande och kreativa förmåga. Du lär dig att se på ett nytt sätt. Du får en kursbok med övningar att göra hemma efter kursen. På denna kurs får du lära dig att lösa upp blockeringar hos människan med ljus, färger, änglar och bergskristaller.


Aktuella datum i min kurskalender!

Välkommen till kursen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s