Kurskalender våren, sommaren och hösten 2017

Kursdatum – Klicka på länken för att läsa mer om kursen!

 FEBRUARI

· 4 – 5 Feb – Ettårig mediumutbildning del 3 STOCKHOLM 

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00 Detta är en kurshelg för de som gått första och andra kurshelgen på mediumutbildningen, hur man ger medial vägledning till någon, tolkar auran, med tema i att se in i framtiden på olika sätt, budskap från olika andliga väsen och hur man ser in i framtiden på olika sätt, att tolka tarotkort.
· 11 – 12 Februari – Reiki Master – Arbeta som healer, tre kurshelger KARLSTAD

Reikimasterkursen innehåller tre kurshelger där du tränar dig att vara mästare i ditt eget liv – en yrkesutbildning om du vill, till Reikimästare och personlig utveckling.
En kurs för alla som gått fortsättningskursen i reiki och vill fördjupa sig i helande tekniker, vägledda meditationer för klienter och lägga upp behandlingsserier. I kursen ingår olika teman för varje kurshelg bl.a. avancerad healing, hela energimönster från det förflutna och tidigare liv, drömtolkning, bildtolkning, aurahealing och samarbeta med andliga vägledare under healingen och göra initieringar. Du får också lära dig att och behandla speciella sjukdomar utifrån att avläsa energi med händerna och övningar för att bygga upp din egen helande förmåga. Kursen innebär tre kurshelger och en fjärde lärarhelg. Allt material, kurspraktik mm. ingår.
De andra kursehelgerna är: 22 – 23 april (känslokroppens aura) 17 – 18 juni den andliga energikroppen och initieringar och 1 – 2 juli för dig som vill hålla kurser i reiki.
Kostnad 2500 kr inkl. mat och boende fred – söndag, 1900 kr /kurshelg kr inkl. fika och allt kursmaterial. Diplom i nordiskt mediumskap efter avslutad kurs.
Anmälan till Anna-Lena alv@bahnhof.se, eller 054 – 190 111 eller 070-36 78354
Boende: Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med mat och boende 2 nätter blir kurspriset 2500 kr. På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans.
· 18 – 19 Feb – Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande VÄNERSBORG FULLSATT!

 
· 25 – 26 Feb – Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande KARLSTAD FULLSATT

 
· 28 Feb 18.30-20.30 – Andlig Afton, Storseans och föreläsning, i HÖGANÄS

Adress: Malvagårdens café Läs mer om föreläsningen ”Upptäck din mediala förmåga” och kvällen här: http://www.merainsikt.com Pris 300 kr.
 
MARS

2 Mars – Föreläsning om intuition och medialitet

”Upptäck din mediala förmåga” HÄRNÖSAND Läs mer om tid och plats här: http://www.hsfharnosand.se

 
4 – 5 Mars – Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande HÄRNÖSAND
Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00 (Grundkurs i mediumskap,
En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen.

Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen.

Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.
Anmälan till: Helene Magnusson, tel 0768 – 386810 hsfharnosand@gmail.com och om ni behöver boende rekommenderas Sjögårdens Bed & Breakfast.
Kostnad 2500 kr inkl. fika och allt kursmaterial. Diplom.
· 11- 12 Ettårig mediumhelg och avslutning, KARLSTAD

Avslutningshelg på den ettåriga mediumutbildningen, med försökspersoner som får medial vägledning av kursdeltagarna på söndag kl. 14.00 vi börjar med en gruppmeditation och sedan får var och en vägledning och vi avslutar med smörgåstårta och diplomutdelning. Kostnad 60 kr. Vill du anmäla dig till vägledning, ring eller skicka sms, Anna-Lena, tel 070-3678354
· Onsd 15 mars kl. 18.30 Storseans i HALLSBERG

· 18 – 19 Mars – Intuition och Tarot JÖNKÖPING

· 25 – 26 Mars – Kurs i medialitet och multidimensionellt medvetande LAMMHULT

· Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – senast 17.00 (Grundkurs i mediumskap)

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan!

Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen. Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

 
APRIL

· 1 – 2 april Ettårig mediumutbildning Andra kurshelgen KARLSTAD

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00 Detta är en kurshelg för de som gått första kurshelgen i mediumskap. Helgens tema är trance, psychic art och att se tidigare liv, inre bilder och symboler.
8 – 9 april i STOCKHOLM

Avslutningshelg på den ettåriga mediumutbildningen, med försökspersoner som får medial vägledning av kursdeltagarna på söndag kl. 14.00 vi börjar med en gruppmeditation och sedan får var och en vägledning och vi avslutar med smörgåstårta och diplomutdelning. Kostnad 60 kr. Vill du anmäla dig till vägledning, kontakta Annika, tel 070 – 489 07 02
22 – 23 april Reiki Master KARLSTAD
Kurshelg 2, för de som gått första kurshelgen.
MAJ

6 – 7 maj Ettårig mediumutbildning med fyra kurshelger i LUND
Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Denna utbildning hålls under ett år med övningar på nätet och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar. Du lär dig samtalsmetodik för terapeuter, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi.
Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.

Några av de ämnen som kursen innehåller är: Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga, att se in i framtiden, se över tid och avstånd, healing, healingkirurgi, auran, tarotkort, göra själsporträtt, göra själsresor, hitta försvunna saker, göra avläsningar av andras energifält, energianatomi, se tidigare liv och hur man ser in i framtiden samtalsmetodik och vad du bör känna till som terapeut för att arbeta som vägledare för människor. För den som har gått reiki grundkurs och fortsättningskurs har man möjlighet att gå ytterligare en kurshelg och bli reikimaster (en del av övningarna i kursen, som till exempel avancerad healing och energianatomi och kroppsavläsning ingår också i reiki master kurserna)
Varje kurstillfälle har olika teman, healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare Du lär dig att ge medial vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst.
De andra kursehelgerna är: 3 – 4 juni, 12 – 13 augusti, 7 – 8 oktober
Anmälan till: Agneta, tel 070 – 373 70 04 agneta.henning@live.se Kursen hålls i Villa Fridhill som ligger i Stora Råby i östra Lund.
Lördag – söndag 13 – 14 maj i VEN, (En ö utanför Helsingborg)

REIKI Fortsättningskurs

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00
Detta är en kurs på två vardagar där du lär dig att se och hela över avstånd och övningar för att hela det förflutna och manifestera sin bästa möjliga framtid. Jag har utbildat i reiki under nästan 20 år, både i Sverige och utomlands och skrivit tre böcker om reikihealing.
Det är en kurs med mycket praktiska övningar där du lär dig att ge distanshealing till dig själv och andra, manifestera din helande vision och din högsta önskan och övningar för att hela det förflutna och skapa sig en bra framtid.
Kostnad 2500 kr inkl. fika, inbunden bok som jag skrivit ”Stora Reiki Fortsättningskurshandboken” och diplom i Reiki.
Anmälan till: Kursen hålls på ett Bed – and Breakfast där det också finns möjlighet till övernattning. Anmälan till Linda, som äger kurslokalen, tel 070 – 755 22 31
20 – 21 MAJ Grundkurs i Medialitet i PITEÅ
Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00 (Grundkurs i mediumskap,
En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen.

Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen.

Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.
Anmälan till: Piteå Utvecklingscirkel, Tel 070 – 591 53 46
JUNI

10 – 11 juni Helgkurs i Änglamassage i KARLSTAD
Lördag – Söndag 9.00 – 18.00
Efter denna helgkurs kan du ge massagebehandlingar i Änglamassage. Du lär dig under två dagar att använda eteriska oljor, blanda massageoljor och ge både en energigivande änglamassage och en avslappnande massage. Under kurshelgen kommer du att få två helkroppsbehandlingar. Jag skickar ut kursböckerna när kursavgiften är betald.
Anmälan till Anna-Lena alv@bahnhof.se, eller 054 – 190 111 eller 070-36 78354
Boende: Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med mat och boende 2 nätter blir kurspriset 2500 kr. På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans
JULI

8 – 9 Juli REIKI Grundkurs i KARLSTAD
Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.30 – 17.00
På kursen lär du dig övningar för att lära dig känna igen olika energiförtätningar omkring dig och övningar för att bygga upp din egen energi inifrån så att du varje dag känner dig energifylld och full med kraft.

Du lär dig att hela dig själv och andra en självbehandling, helkroppsbehandling och hur du kan öka din intuition och ge intuitiva reikibehandlingar.
Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med reiki eller behandla dig själv och andra.
Kostnad 2500 kr inkl. övernattning i mitt hus två nätter, fika, lunch och inbunden kursbok med övningar du kan göra hemma efter kursen. Diplom i REIKI efter avslutad kurs och du kan behandla andra med Reiki.
 

Annonser

2 kommentarer till Kurskalender våren, sommaren och hösten 2017

 1. Anna skriver:

  Hej Anna-Lena, jag undrar om du vet när du kommer ha nästa utbildning i ettårig medium och healerutbildning? / Anna

  Gilla

 2. kitty pettersson skriver:

  Hej Anna-Lena
  Hur bokar jag en tid för initiering hemma hos dig?
  Försökte fråga dig när jag va hos dig men du hade fullt upp o jag ville inte störa..kunde ta med Liam så han fått träffa Zack:-)
  Kram kitty

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s