Medial Vägledning

Medial vägledning

Jag arbetar heltid som medium och sierska över hela Sverige och på denna sida kan du läsa mer om mediumskapet och den vägledning som jag ger

Detta är en släkttradition från Lappland, och jag började i tonåren att hitta försvunna saker åt släktingar och människor i byn.

Nu under hösten 2013 har jag bara telefonvägledning eftersom jag har opererat en fot.

Detta har gett mig en bred kunskap på flera områden. Jag tar inga överpriser trots att jag är rätt välkänd siare och kurshållare. En del gör jag varje dag – som vägledning och annat mer sällan, till exempel auramålning och själsporträtt som jag bara gör en gång per dag. Det viktigaste jag kan ge dig är tron på dig själv.

Medial vägledning per telefon

Detta är den vanligaste vägledning jag ger, för den innehåller en del av allt. Framtiden är inte förutbestämd. Vi kan förändra vår framtid utifrån våra val i nuet. Medial vägledning kan hjälpa dig att hitta den bästa möjligheten.

Jag hjälper dig att se in i framtidden, och hitta den bästa möjliga framtiden i olika situationer och ser olika framtida alternativ beroende på vad man väljer att göra, och målet är att hjälpa den som får vägledning att hitta det bästa möjliga alternativet.

 Under en vägledning via telefon kan du få svar på ungefär samma saker som ett personligt besök, och trots att det bara är en halvtimme brukar man hinna med allt man vill. Utifrån den livssituation där man befinner sig, är det lättare att få svar på vissa frågor än andra. Ibland överväger vägledning från andevärlden om framtiden, och ibland är det meningen att man ska fokusera på händelser i nuet.

Telefonvägledning kostar 350 kr för en halvtimme och du ringer och lämnar meddelande på telefonsvararen så ringer jag dig tillbaka och ger dig en tid. Räkna med väntetid på några veckor. (Jag har förvånande nog lärt mig att de som vill ha vägledning snabbt ofta inte är i så stort behov av vägledning som de som är beredda att vänta!)

Ju mer exakt och tydligt du ställer frågor, desto lättare är det att ge konkret vägledning. Jag registrerar de snabba bilder och impulser jag får, efter en gammal tradition.

Jag svarar inte på frågor som inte är konstruktivt att veta svaret på, till exempel framtida olyckor, dödsfall eller sjukdomar.

Här är några exempel på det jag brukar ge vägledning i under telefontiden:

 • Du kan få svar om din framtid
 • Relationer och relationsproblem
 • En halvårsstjärna månad för månad och översikt (här kan jag lägga tarotkort)
 • Arbete och kärleksrelationer
 • Familj
 • (Den andres perspektiv och ditt perspektiv på ett förhållande)
 • Andliga hjälpare, ibland ser jag också döda anhöriga som hjälper och vägleder, kraftdjur eller kraftföremål för stöd och hjälp.
 • Din livsuppgift eller i vilken utvecklingsperiod du befinner dig i
 • Dina tidigare liv
 • Hjälp med att se vad som hindrar dig i nuet och nya förhållningssätt
 • Personliga frågor

Om du vill beställa tid för medial vägledning – kontakta mig

Tel 054 – 190 111

Jag har telefontid tisdag – torsdag 9.00 – 10.00 och letar försvunna saker. Det orkar man bara en timme om dagen.

Därefter har jag vägledning för de som beställt telefonvägledning.

Gör så här:

Lämna ett meddelande på telefonsvararen och säg att du vill beställa tid för telefonvägledning. Jag ringer dig tillbaka och ger dig en tid, och du betalar 350 kr på mitt plusgirokonto.

Sedan ringer upp på den inbokade tiden på 054 – 190 111

Kom ihåg att jag ibland har lång väntetid, för till mig ringer människor från hela Sverige men även övriga norden. Men jag hör alltid av mig i tur och ordning.

Jag svarar också på alla mail även om det ibland kan det ta tid att få svar. Vill du boka en tid gör du det inte via mail utan via telefon.

Välkommen att ringa! Tel 054 – 190 111

5 kommentarer

 1. Tack för upplysningen.! Befinner mig i mitt halvårsboende i Thailand. Reser hem till Stockholm den 16 mars Vill gärna beställa en tid redan nu .Om du kan ge mig en tid efter den 16 mars så sätter jag in pengar på ditt konto med en gång. Det är alldeles för dyrt att ringa härifrån om man inte har messinger förstådd. Då kostar det inte något. Sådan kontakt har jag med min släkt och de flesta vänner. Maila mig gärna ett svar är du snäll om hur du har möjlighet att ge mig en tid.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s