En av mina förutsägelser 2023

Så här års brukar tidningar och radio och alla andra fråga mig vad som kommer att hända under året som kommer. Jag skrev den här förutsägelsen i somras till tidningen och nu när jag läser det jag sett tror jag att demonstrationen handlar om Iran.

Jag tror att det blir mycket förändringar i världen politiskt, diktaturer störtas.

Jag brukar skriva upp i min kalender vad jag ser månad för månad men ännu har jag inte gjort det. Jag gör min egen spådom för framtiden, jag planerar till och med min semester, kurser och resor utifrån det jag ser och det är i början av januari jag planerar året utifrån de bilder och känslor jag ser.Men redan nu har jag en mycket bra känsla inför 2023, som att luften är lättare att andas och energin är högre.

Det svåra när man förutsäger framtiden är att man uppfattar glimtar. Jag kan göra något vanligt, städa och laga mat och börja tänka på en månad och så ser jag de här bilderna utan att jag förstår vad jag ser.

När jag ser bilder och får känslor vet jag att det kommer att hända men svårigheten är att tolka bilderna på rätt sätt. Jag känner också en färg och en form för varje månad. När jag fått bilder för januari handlar det mycket om mitt eget liv, men jag har sett att det blir snö nu i januari här i Värmland.

Förusägelsen 2023 är från Tidningen Näras andliga almanacka och när jag läste de andras förutsägelser så hade vi förutspått liknande saker.

Annons

5 kommentarer

  1. Hej!
    Vad ser du för färg/frekvens för Januari-23? Jätteintressant!Hur tolkar DU detta?

    (
    Ser färger/frekvenser dagligen men de är för min privata utveckling)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s